Buku BBQ Terbaik Baru

Hujung minggu Hayat Memorial adalah musim tidak rasmi dari musim memanggang dan saya tidak boleh lebih bahagia. Apa yang lebih baik daripada bersantai di halaman belakang (atau rumput atau melepaskan kebakaran, apa sahaja keadaan anda), menghirup minuman sejuk, dan dengan sabar menanti burger panggang berair? Tiada apa-apa pun! Dan itulah yang saya akan lakukan hujung minggu ini di salah satu ibu kota barbeku di dunia – Kansas City.

Oleh itu, saya terpaksa bekerja menapis koleksi buku masakan kami untuk beberapa permata baru dan terdapat beberapa yang melanda minat saya.

Mengejutkan:

Al Roker’s Big Bad Book of Barbecue: 100 Resipi Mudah untuk Backyard Barbecue dan Grilling oleh Al Roker

Semua orang tahu Al Roker bersemangat tentang meteorologi, tetapi dia juga seorang pecinta makanan yang luar biasa. Buku ini menarik. Roker berkongsi cerita peribadi tentang zaman kanak-kanak dan persatuannya dengan memanggang dan ayahnya. Beliau berkata, “Saya telah cuba membuat buku yang anda akan gunakan dengan betul, mari kita hadapi, kita bercakap tentang memanggang dan barbeku di sini. Ini bukan sains roket.”

Resipi pendirian:

Gaya Riben Kota Kansas (woo-hoo!)

Sheboygan Bratwurst

Udang dengan Pesto Cilantro-Mint

Inspiring:

Direndam, Dikumpulkan, dan Berpengalaman: Panduan Lengkap untuk Memasak Makanan untuk Grill oleh Elizabeth Karmel

Buku ini lengkap. Glossary dan panduan yang tepat untuk memasak, buku masak hampir saku ukuran ini akan memberi anda semua pengetahuan yang anda perlukan untuk menghasilkan makanan yang sangat beraroma yang dimasak dengan api. Karmel menerangkan prep grill, bagaimana untuk menguji derma daging, dan masa grill asas, sebelum bergerak ke Soaks (brines dan marinades), Slathers (saus, glazes, mak, salsas, dan relishes), dan Seasons (menggosok dan campuran rempah , vinaigrettes, butters, pestos, dan sos mencelup).

Resipi pendirian:

Mojo Marinade

Mama Barbecue Winning Mama Faye

Saus Steak Jack Daniel

Mahu berjaga sepanjang hari:

Burger Bar: Bina Burger Ultimate Anda Sendiri oleh Hubert Keller

Burger sentiasa berbunyi baik kepada saya. Sama ada mereka mudah dan berminyak atau rumit dan eksotik, hamburger merayu kepada karnivor yang tidak pernah ada dalam diri saya. Keajaiban gemilang yang mengagumkan halaman Burger Bar lebih baik dalam kategori kompleks, tetapi mereka telah berkembang dengan sungguh-sungguh untuk mencapai puncak gastronomi mereka. Foto-foto itu cantik dan berjaya membuat saya lapar. Saya akan katakan itulah tanda buku masak yang bagus.

Resipi pendirian:

Surf dan Turf Burger

Burger Beef Cendawan

Burger udang batu Brazil

Nota: Jika anda pergi untuk perjalanan ke Sin City, Burger Bar adalah sebuah restoran di Las Vegas yang didedikasikan untuk pengalaman burger muktamad. Apabila restoran dibuka, ia menampilkan pemilihan bir terbesar di ketuk di seluruh jalur Las Vegas. Boleh tahan.