Cara Membuat Keranjang Kertas Berbentuk Jantung

 <p>Potong kertas 3 “dengan 11” dari sekeping stok kad berwarna. Lipat jalur pada separuh, supaya ia mengukur 3 “oleh 5 1/2”. Ulangi langkah ini dengan warna kedua stok kad.</p> <p></p> <p>Lay satu stok kad dilipat di atas meja di hadapan anda sehingga lipat ke kiri anda. Lay saham stok yang dilipat lain di atasnya pada sudut tepat, sehingga lipat kad kedua menghadap anda. Tandakan garis pensil cahaya di atas kad di sepanjang pinggir kanan kad teratas (lihat foto).</p> <p></p> <p>Flip seluruh perkara itu dan tandakan kad bawah baru di sepanjang tepi kanan atas kad baru dengan cara yang sama. </p> <p>“title =” Langkah 1 ”</p> <p>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f9d78b5d5c4_-_1-qs-valentine-paper-heart-xl.jpg?crop=1xw:0.5 xh; center, top & resize = 480: * ”</p> <p>/></p> <div class= Studio Digital Q & S

Ini bekas comel menjadikan pemegang yang menarik untuk merawat Valentine. Ingin membuatnya? Hanya ikuti langkah-langkah di sini.

 <p>Potong kertas 3 “dengan 11” dari sekeping stok kad berwarna. Lipat jalur pada separuh, supaya ia mengukur 3 “oleh 5 1/2”. Ulangi langkah ini dengan warna kedua stok kad.</p> <p></p> <p>Lay satu stok kad dilipat di atas meja di hadapan anda sehingga lipat ke kiri anda. Lay saham stok yang dilipat lain di atasnya pada sudut tepat, sehingga lipat kad kedua menghadap anda. Tandakan garis pensil cahaya di atas kad di sepanjang pinggir kanan kad teratas (lihat foto).</p> <p></p> <p>Flip seluruh perkara itu dan tandakan kad bawah baru di sepanjang tepi kanan atas kad baru dengan cara yang sama. </p> <p>“title =” Langkah 1 ”<br/> src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f9d78b5d5c4_-_1-qs-valentine-paper-heart-xl.jpg?crop=1xw:1.0 xh; center, top & resize = 480: * ”<br/> /> </picture> <p></span></p> <div class= Studio Digital Q & S

Langkah 1

Potong kertas 3 “dengan 11” dari sekeping stok kad berwarna. Lipat jalur pada separuh, supaya ia mengukur 3 “oleh 5 1/2”. Ulangi langkah ini dengan warna kedua stok kad.

Lay satu stok kad dilipat di atas meja di hadapan anda sehingga lipat ke kiri anda. Lay saham stok yang dilipat lain di atasnya pada sudut tepat, sehingga lipat kad kedua menghadap anda. Tandakan garis pensil cahaya di atas kad di sepanjang pinggir kanan kad teratas (lihat foto).

Flip seluruh perkara itu dan tandakan kad bawah baru di sepanjang tepi kanan atas kad baru dengan cara yang sama.