Hanya dalam Masa untuk Hanukkah: Tootsie Rolls Are Kosher

Mencari ide hadiah yang cukup untuk meregangkan lebih lapan hari dapat menafikan imaginasi seseorang, tetapi ia hanya sedikit lebih mudah – jika penerima hadiah anda mempunyai gigi manis.

gambar

Para pembuat roti Tootsie Rolls mengumumkan minggu ini bahawa coklat coklat berusia 111 tahun yang dikehendaki kini telah disahkan halal oleh Kesatuan Ortodoks (Anda akan mengenali simbol “OU” biasa yang muncul di banyak produk halal) yang bermaksud kumpulan gula- fiends mempunyai senjata baru dalam senjata. Pembungkusan baru yang mengandungi lambang tidak akan muncul untuk beberapa minggu, namun, produk itu sendiri adalah baik untuk pergi, menurut pelepasan di laman web Kesatuan Ortodoks.

Tiga gula tambahan yang dihasilkan oleh syarikat yang sama juga diberikan kelulusan OU: Tootsie Fruit Rolls, Frooties, dan DOTS. Tootsie Roll Industries, Inc., yang berpangkalan di Chicago, membuat beberapa gula-gula ikonik selain Tootsie Rolls, termasuk Charleston Chew, pudina coklat Andes, Junior Mints, dan bar Gula Daddy.