Ini Adakah Kejiranan Terbaik Untuk Menuju Trick-atau-Treating A A.S.

1

Philadelphia

gambar

/ Flickr Creative Commons

Kota Brotherly Love seharusnya benar-benar dinamakan semula sebagai “Real Life Halloweentown.” Okay, niche kecil tetapi Philly dinamakan No. 1 tempat Amerika untuk menipu atau merawat untuk 2016! Jika anda tinggal di kawasan Cobbs Creek, Frankford, Logan, Germantown Timur atau Fairmount, pertimbangkan diri anda bertuah. Bakul anda akan diisi dengan semua permen atas yang anda boleh dapatkan.

2

San Jose, CA

gambar

Don DeBold / Flickr Creative Commons

San Jose terletak betul-betul di tengah-tengah Lembah Silicon. Dan apa yang anda fikir memberikan semua orang komputer pintar itu dan menanam tenaga untuk melakukan perkara-perkara komputer pintar? Gula-gula, sudah tentu! Itulah sebabnya mengapa San Jose dan kejiranan San Jose Barat, Cambrian Park, Willow Glen, Almaden Valley dan Rose Garden meraih tempat ke-2 untuk tempat terbaik untuk menipu atau merawat.

3

San Francisco

gambar

Chad Armstrong / Flickr Creative Commons

San Francisco adalah salah satu tempat paling keren di Cali. Sama ada anda sedang memeriksa pantai, meneroka pemandangan restorannya yang sibuk, atau menatap Jambatan Golden Gate, terdapat satu tan untuk anda lakukan. Dan nampaknya, sekarang termasuk bahagian atas garisan silap atau merawat! Presidio Hills, Sea Cliff, St. Francis Wood, Glen Park dan Lake Street adalah antara kawasan teratas.

4

Milwaukee

gambar

Jim Bauer / Flickr Creative Commons

Milwaukee mungkin terkenal kerana banyaknya kilang bir, yang menghasilkan bir yang lazat untuk kami berumur lebih dari 21 tahun (holla!), Tetapi bagi mereka yang tidak berumur, bandar kelima terbesar di tengah barat adalah tempat yang bagus untuk menjaringkan beberapa percuma gula-gula. Golden Valley, Polonia, Honey Creek Manor, Fairview dan Lindsay Park adalah lima tempat teratas untuk menipu atau merawat ‘sehingga anda tidak boleh lagi.

5

Los Angeles

gambar

Ken Lund / Flickr Creative Commons

Anda mungkin berfikir bahawa semua warga emas, pembersih jus, dan yoghurt ke Los Angeles akan membuat keropok organik dan mangkuk acai untuk Halloween, tetapi anda tidak boleh menjadi lebih salah! Cali hot spot ini berada di lima tempat teratas untuk tempat terbaik untuk ‘merawat di Amerika Syarikat. Bel Air, Pacific Palisades, Brentwood, Beverly Glen dan Hollywood Hills (sudah tentu) adalah antara tempat terbaik untuk pergi.

6

Phoenix

gambar

Kevin Dooley / Flickr Creative Commons

Phoenix mungkin terkenal dengan haba kering, cacti dan empat pasukan sukan pro, tetapi ia juga merupakan tempat teratas untuk mendapatkan All-Hallows Eve-memburu permata. Tempat terbaik untuk pergi? Pukul Utara Gateway, Paradise Valley, Gunung Utara, Lembah Rusa atau Camelback Timur.

7

Denver

gambar

pixculture / Flickr Creative Commons

Colorado mempunyai beberapa ski yang serius, luncur salji, mendaki, dan gunung untuk diperiksa. Nasib baik untuk anda dan anak-anak makan, tempat-tempat makan atau tempat terapi ini terletak di kawasan bandar Denver yang lebih banyak, ibukota negara (permen). Cory-Merrill, Country Club, Washington Park, West Highland, dan Park Congress adalah tudung atas tahun ini.

8

Portland, OR

gambar

hutan pada waktu malam / Flickr Creative Commons

Anda mungkin tidak tahu bahawa Portland telah dipilih dalam Top 5 untuk Bandaraya Hijau, Bandar Terbersih, Kota Terbaik untuk Memiliki Bayi, Bandar Raya Komuter Basikal Terbesar, dan Pemandangan Makanan dan Bar Top di Amerika Syarikat. Yang mungkin mengapa ia sangat baik untuk menipu atau merawat juga! Zillow memberitahu kami untuk melihat Grant Park, Alameda, Laurelhurst, Irvington, dan Sellwood-Moreland khususnya.

9

Seattle

gambar

David Baron / Flickr Creative Commons

Baik ‘ol Seattle. Walaupun ia adalah salah satu tempat paling hujan di Amerika, ia juga nampaknya salah satu tempat penipuan atau pengobatan terbaik! Pastikan untuk melawat Laurelhurst, Loyal Heights, Ravenna, Madison Park atau Wedgwood.

10

Columbus, OH

gambar

mplstodd / Flickr Creative Commons

Columbus adalah kedua-dua kota terbesar dan ibu kota Ohio. Saya dapat membayangkan ia dinamakan yang terakhir kerana kejayaan cemerlangnya dalam perniagaan trick-or-treat. Jika anda berada di mana-mana berhampiran Smokey Ridge Estates, Sidang Kemuncak Woods, Summerwood, Somerset atau Forest Park East, tidak akan ada “silap mata”.

11

las vegas

gambar

teofilo / Flickr Creative Commons

Viva, Las Vegas! Perjudian dan pesta perjudian terbesar di dunia juga merupakan rumah kepada beberapa kejiranan terbaik untuk menipu atau merawat (saya rasa semua orang di LV mendapat bertuah). Selepas masa anda di jalur, ambil hantu atau goblin kecil anda ke Tule Springs, Sun City Summerlin, The Lakes, Dessert Shores atau Perintis Park supaya mereka juga dapat mengumpul pendapatan mereka.

12

Baltimore

gambar

JoAnna Kopp / Flickr Creative Commons

Sama ada anda ingin menonton permainan Orioles atau makan di Chesapeake Bay yang cantik, kini anda boleh melakukan kedua-dua tetapi dengan banyak gula-gula lazat di sebelah anda! Jika anda menipu atau melayan Baltimore, pastikan untuk berhenti di Patterson Park, Upper Fells Point, Kanton, Brewers Hill, atau Riverside untuk pilihan terbaik.

13

Dallas

gambar

blakeburris / Flickr Creative Commons

Dikenali sebagai “metropolis moden” di bahagian utara Texas, tidak hairanlah bahawa bandar selatan yang sibuk ini datang ke radar Zillow untuk tempat rawatan utama. Sekiranya anda mahukan yang terbaik (dan saya tahu anda anak-anak anda mahukan yang terbaik) check out Northeast Dallas, North Dallas, Far North Dallas (ia adalah bandar yang sangat berarah), Jalan M dan Oak Lawn.

14

San Diego

gambar

/ Flickr Creative Commons

San Diego sudah tahu bagaimana untuk melakukan Halloween besar-besaran untuk perayaan dan acara di seluruh bandar, Zoo San Diego yang terkenal juga menawarkan penginapan bermalam yang menyeramkan sehingga 31 Oktober. Apabila datang untuk menipu atau tidak, jangan lepaskan La Jolla, Del Mar Heights, Sunset Cliffs, Black Mountain Ranch, dan Carmel Valley.

15

Charlotte, NC

gambar

James Willamor / Flickr Creative Commons

Charlotte adalah bandar yang suka masuk ke dalam semangat cosplay. Selain mempunyai salah satu pameran Renaissance terbesar di negara ini (begitu popular bahawa mereka juga melakukan majlis perkahwinan di sana!) Ia juga masuk ke bandar raya ke-15 terbaik untuk menipu atau merawat di Amerika Syarikat. Semak kejiranan Eastover, Myers Park, Ballantyne East, Foxcroft dan Providence Plantation untuk merawat terbaik.

16

Austin, TX

gambar

Matthew Rutledge / Flickr Creative Commons

Semuanya benar-benar lebih besar di Texas. Rumah, kereta, tanah, dan biarkan ia dikenali – pemilihan gula-gula juga! Austin adalah rumah kepada beberapa kejiranan teratas untuk menipu atau merawat di Texas: Jalan Windsor, Manchaca Selatan, Allandale, Rosedale dan Crestview.

17

Albuquerque, NM

gambar

Ken Lund / Flickr Creative Commons

Ruang luas New Mexico adalah rumah kepada beberapa padang rumput yang paling baik di Amerika Utara-dan beberapa pilihan gula-gula terbaik juga. Sekiranya anda ingin memastikan anda mendapat sambutan hangat (kami bercakap dengan M & Ms, Skittles, Butterfingers, dan lain-lain) pastikan anda meneroka kejiranan San Gabriel, Eagle Ranch, Seven Bar North, Paradise Hills dan Cottonwood Heights.

18

Chicago

gambar

Jim Bauer / Flickr Creative Commons

Kota berangin Amerika dijangka akan menjadi kira-kira 36 darjah Halloween ini (saya tidak ada cuaca, tetapi itu agak cepat), jadi anda perlu komited untuk mendapatkan trik atau merawat anda. Mudah-mudahan, anda akan memanaskan diri sambil berjalan di sekitar kejiranan teratas ini: West DePaul, Ravenswood Manor, Roscoe Village, Sauganash dan Cottonwood Heights.

19

Nashville

gambar

Ken Lund / Flickr Creative Commons

Anda pada asalnya ingin pergi ke Nashville untuk melihat adegan BBQ dan gulung atau lezatnya, tetapi Halloween tidak ada waktu untuk sama ada! Anak-anak anda memerlukan gula-gula dan mereka memerlukannya. Nasib baik, kejiranan Green Hills, Tulip Grove, Cherokee Park, Sylvan Heights dan Historic Old Hickory Village mempunyai semua pemilihan gula-gula teratas yang dapat mereka impikan. Dan selepas mereka terhempas dari tergesa-gesa gula, anda boleh menuju ke Graceland.

20

Washington DC

gambar

NCinDC / Flickr Creative Commons

D.C adalah modal negara kita. Oleh itu, ia secara peribadi dimandatkan oleh Obama bahawa bandar ini mempunyai pilihan yang sangat baik untuk menipu tempat-tempat untuk anak-anak kapitalistik yang mendiami tanah suci ini. Okay, tidak ada yang benar, tetapi DC jatuh di 20 tempat terbaik untuk ‘merawat! Taman Universiti Amerika, Chevy Chase, Persahabatan Heights (nama yang bagus), Kalorama dan Georgetown adalah pilihan utama di ibu negara.