Minuman Holiday Paling Menyemai Dari Semua Masa

peppermint hot chocolate

Bercorak pada cawan merah penuh koko semasa anda berbelanja dan menghirup koktail perayaan di pesta-pesta boleh mendapatkan siapa pun dalam semangat bercuti, tetapi minum dengan berhati-hati. Minuman bermusim yang selesa, kita semua suka boleh mendatangkan malapetaka pada diet anda dan menjadikan anda Scrooge yang serius apabila anda melangkah pada skala.

telur nog

Eggnog

340-435 kalori

Sekurang-kurangnya satu gelas eggnog krim adalah penting semasa musim cuti, tetapi tidak mengejutkan bahawa minuman tebal membungkus kiraan kalori yang tinggi. Satu cawan boleh mengandungi ke atas 400 kalori dan 20-30 gram lemak – ia dibuat dengan kuning telur, gula, susu dan krim, selepas semua.

peppermint mocha

Peppermint Mocha

240-540 kalori

Coklat dan pudina boleh membuat kopi pagi anda secara eksponen lebih menyeronokkan untuk diminum, tetapi rasa gula-gula tebu itu harganya mahal. A grande peppermint mocha dari Starbucks mempunyai 18 gram lemak dan kekalahan 68 gram gula … ho ho holy cow.

Panas buttered rum

Chelsea Lupkin
Rum Buttered Panas

220-350 kalori

Nama sahaja terdengar dengan tidak senonoh, dan satu melihat bahan membuktikan bahawa ia adalah: gula perang, rum, rempah hangat dan, yep, mentega. Resipi rum panas panas kami mengambil langkah seterusnya dengan membuang aiskrim vanila ke dalam campuran, tetapi tidak peduli bagaimana anda menyampaikannya, ini adalah satu merawat yang memanjakan.

labu spice latte

Latte Spice Labu

210-470 kalori

Walaupun PSL tidak begitu buruk pada rantai tertentu, minuman bermusim mania tidak bagus untuk pinggang anda di mana saja. Mereka adalah super manis dan sering tidak mengandungi labu apa pun, jadi anda juga boleh memakan labu rempah labu.

panas cocoa

Koko panas

170-420 kalori

Tidak ada yang lebih baik untuk menghangatkan anda selepas berjalan di kawasan ajaib musim sejuk, walaupun terlalu banyak coklat panas boleh menyebabkan anda menyerupai snowmen bulat di luar sana. Minuman berbuih sudah tinggi gula, dan topeng krim dan topeng marshmallow tidak membantu. Petua Pro: Campuran koko panas tepung jauh lebih rendah dalam natrium dan gula.

panas apple cider

Cider berduri

140-300 kalori

Dengan gembira, menghirup cider epal yang bersisik di sebelah api yang pecah bukan perkara paling buruk yang boleh anda lakukan. Kacang epal sendiri mengandungi banyak gula, jadi nonton asupan anda, tetapi tidak ada susu penggemukan boleh didapati di sini. Dan sementara kelumum rum akan menambahkan kalori, ia juga akan membantu anda memanaskan badan.

mulled wine

Mulled Wine

125-250 kalori

Anda boleh bergantung kepada pasaran percutian luar untuk mengalir dengan barangan ini, dan kami gembira untuk mengetahui glüwein bukanlah pelaku kalori besar. Satu gelas anggur merah yang tipikal mempunyai kira-kira 125 kalori, dan perasa anggur seperti rempah-rempah, madu dan jeruk tidak menambah banyak sebab untuk rasa bersalah.

panas toddy

Toddy panas

140-180 kalori

Brandy, scotch atau bourbon bercampur dengan air panas, madu, lemon dan kayu manis benar-benar lebih daripada ubat yang sejuk daripada merawat percutian yang memanjakan, bukan? Roti bakar untuk kesihatan anda dan minum mengisi kekasih anda musim ini!

Loading...