Gula Halloween Perfect untuk Tanda Zodiak Anda

The Best Halloween Candy for Your Zodiac Sign

Katja Cho

Anda tidak perlu alasan untuk #treatyoself Halloween ini, tetapi kami memberi anda satu lagi: Kami melihat profil keperibadian untuk setiap tanda astrologi, kemudian dipadankan dengan permen yang sesuai dengan minat mereka.

gambar

Katja Cho
Aries

Anda terobsesi dengan sesuatu yang unik dan berbeza, yang menjadikan apa-apa rasa misteri sesuai untuk anda. Aries tidak akan menghindar dari cabaran, dan sementara yang lain bimbang “bagaimana jika saya tidak menyukainya?”, Anda berfikir, “Bagaimana jika ia adalah perkara terbaik yang pernah berlaku?”

gambar

Katja Cho
Taurus

Anda tidak masuk ke dalam apa-apa kalori murah atau kosong-jadi jika anda mahu memanjakan, anda mahu sesuatu yang rasanya benar-benar merosot. Ghirardelli’s square coklat hanya itu. Pengisian karamel adalah licin, tidak licin, dan mempunyai rasa kaya dengan permen yang melengkapkan tanda tangan coklat coklat yang sangat krim dengan sempurna.

gambar

Katja Cho
Gemini

Sesetengah orang mungkin mendapat keselesaan dalam yang sama lama, sama lama, tetapi bukan anda. Anda suka menguraikan idea-idea yang rumit dan mencuba perkara-perkara baru, itulah sebabnya anda memerlukan gula-gula berlapis yang membawa anda pada rollercoaster rasa: Snap tajam (dan sedikit garam) pretzel, mentega kacang krim, karamel mentega dan coklat kaya- terdapat begitu banyak yang berlaku bahawa anda tidak akan bosan selepas gigitan pertama.

gambar

Katja Cho
Kanser

Kanser dikenali kerana melakukan tindakan yang sukar, tetapi apabila ia datang kepada orang yang anda suka, anda sangat belas kasihan bahawa ia bersempadan dengan lembap. Anda cukup seperti Caramello dalam hal ini: Bahagian luar coklat keras, dalaman ultra-manis.

gambar

Katja Cho
Leo

Anda semua hidup dengan berani, dan ketika datang untuk mempunyai gula-gula, anda lebih suka merawat kelas atas (baca: anda tidak akan menyerang trik-atau-merawat beg anak lelaki anda untuk wafer Necco hambar atau mengunyah karamel keras karamel). Godiva truffle-terutamanya jenis super rasa, seperti cheesecake labu-adalah satu-satunya permen untuk anda.

gambar

Katja Cho
Virgo

Virgos dikenali sebagai pemurni, jadi apabila anda merasai merawat ini pada 31 Oktober, anda akan cuba klasik yang cuba dan benar, seperti Skittles. Anda juga lebih cepat melihat nuansa halus dan butiran yang lebih baik daripada kebanyakan orang, jadi apabila orang lain mengatakan semua Skittles rasa sama, anda boleh membuktikan mereka salah dengan menutup mata anda dan meneka gula warna yang anda makan dengan rasa sendiri. Ambil helah parti itu, gadis yang membuka Champagne dengan sabers!

gambar

Katja Cho
Libra

Anda lebih suka keseimbangan dalam semua bidang kehidupan-walaupun pada pencuci mulut. Bar gula-gula dua Twix membolehkan anda menikmati satu sekarang dan satu kemudian (belum lagi melambangkan tanda anda dengan baik). Karamel yang licin sesuai dengan keperibadian anda, santai dengan keperibadian. Kismis super-masam atau pedas tidak semestinya perkara awak.

gambar

Katja Cho
Scorpio

Scorpios adalah tanda seksi, misterius, dan Milky Way Midnight pada dasarnya adalah kakak yang bermasalah OG M-Way. Di dalam dunia coklat susu yang tidak boleh dilupakan, coklat coklat-karamel-vanilla-nougat combo ini kelihatan tidak dijangka (lagi hebat), sama seperti anda.

gambar

Katja Cho
Sagittarius

Anda suka pengalaman baru dan memperkenalkan rakan-rakan anda kepada perkara-perkara baru. Pocky, sebuah gula-gula Jepun yang masuk ke kedai runcit dan kedai serbaneka di seluruh negara, datang dalam pelbagai jenis rasa dari cookies dan creme hingga teh hijau – jadi anda boleh membeli pelbagai dan biarkan semua orang mencuba semuanya di pesta Halloween anda.

gambar

Katja Cho
Capricorn

Anda tidak masuk ke dalam barisan terbaru, jadi gula-gula anda adalah salah satu yang boleh tahan ujian masa-dan mencerminkan sifat bercita-cita tinggi dan langit-langit yang canggih. Bar 100 Grand telah ada sejak tahun 60-an, dan sementara nasi, coklat dan karamel masak tidak semestinya menjerit “berkelas,” kami bertaruh, anda akan menikmati lebih daripada sekeping foie gras.

gambar

Katja Cho
Aquarius

Anda sentiasa berusaha untuk mencuba sesuatu yang baru, jadi satu sentuhan coklat gelap pada cawan mentega klasik adalah tepat di lorong anda. Juga, coklat coklat dibuat menggunakan bahan organik, termasuk semua bahan-bahan semulajadi, termasuk Cocoa Butter yang disahkan Rainforest Alliance – yang selari dengan keinginan anda untuk melakukan semua yang anda boleh (tidak kira berapa kecil) untuk menjadikan dunia tempat yang lebih baik.

gambar

Katja Cho
Pisces

Pisces dikenali sebagai tanda air yang rumit-anda fleksibel (seperti beruang bergetah), dan anda cenderung untuk merangkul perubahan, mengalu-alukan pengalaman baru dalam kehidupan, jadi ia sesuai dengan gula-gula anda akan datang dalam pelbagai perisa. Dengan cara itu tidak pernah ada masa yang membosankan.

Loading...