Halloween Murah Makan: Di mana Untuk Simpan Beberapa Wang pada Makanan Pantas Makanan Pantas Yang Menakutkan Hari Ini

Krispy Kreme Halloween Doughnuts

Krispy Kreme

Walaupun anda terlalu tua untuk pergi menipu atau merawat, anda masih boleh mendapatkan beberapa makanan lazat yang memakan Halloween ini. Kerosakan pada pakaian (atau sekurang-kurangnya memakai sepasang gelas dengan hidung dilampirkan) dan menuju ke restoran-restoran ini untuk beberapa grub murah, sebelum menuju ke Halloween bash atau mengambil anak-anak untuk beberapa gula-gula percuma.

Chipotle: Chipotle menawarkan burritos yang disukai untuk $ 3 satu pop selepas 5 petang malam ini untuk semua pelanggan yang menyamar. Juga termasuk dalam perjanjian $ 3 adalah mangkuk burrito, salad, dan taco.

Krispy Kreme: Pakai kostum, dapatkan donat percuma. Selesai.

Starbucks Kekalkan tenaga anda untuk perayaan Halloween dengan $ 3 Frappucinos di Starbucks di mana-mana selepas 2 petang.

Sonic: Dapatkan anjing jagung 50 sen dari kedai makan yang terkenal pada bila-bila masa hari ini.

Jack di dalam kotak: Jika anda bernasib baik untuk tinggal di Indianapolis, Charlotte, Bakersfield atau mana-mana bandar terpilih Jack In The Box yang dianggap layak, anda akan mendapat perintah 3 keping percuma Croissant Donuts apabila anda muncul dalam pakaian.

Arby: Lupakan “menipu atau merawat” – di Arby, katakanlah, “silap atau daging“dan awak akan mendapat bacon percuma di sandwic anda. Yum.

Outback Steakhouse: Mengambil anak-anak kecil anda di sekitar kejiranan untuk mengumpul gunung gula-gula? Kuasa dua daripada mereka secara percuma di Outback Steakhouse apabila anda membayar untuk hidangan anda sendiri.

SAYA LOMPAT: Kanak-kanak di bawah 12 boleh menikmati “Pancake Wajah yang Menakutkan” secara percuma.

[h / t FoodBeast

Berkaitan: Hantu Halloween Bertema Hati Anda Akan Die For

Dapatkan lebih banyak kandungan makanan yang hebat pada Delish:

Cari resipi yang sempurna dari laman web kami Cari berita makanan terkini Dapatkan buku resipi untuk menyimpan hidangan kegemaran anda Daftar untuk surat berita percuma kami Semak kami di Facebook, Pinterest, dan Twitter

Loading...