Ini Genius Hack Adalah Sempurna Untuk Kue Tengkorak Spooky

Mendapatkan resipi di sini.

MENDAPATKAN BOWL FAVORIT: Set of Pyrex Bowls, $ 10; amazon.com.

Membuat kek berbentuk rumit adalah sesuatu yang saya tidak pernah fikir saya akan masuk. Saya selalu memikirkannya sebagai jenis perkara yang anda hanya mampu lakukan jika anda mempunyai rancangan penyajian di TV atau seperti, ibu super blogger yang paling kreatif di dunia. Bukan kes itu! Dengan resipi mudah ini, anda boleh membuat kek berbentuk tengkorak dengan barangan yang anda mungkin sudah ada di dapur anda.

gambar

Jon Boulton

Untuk memulakan, buat dua kek: satu pusingan dan satu persegi. Potong satu persegi pada separuh dan bahagian bawah satu pusingan. Apa yang perlu dilakukan dengan memo? Nah, jika anda mempunyai lebih banyak disiplin daripada kami dan pilih tidak untuk snek pada mereka, mungkin kek pop? Sertai dua bahagian dan anda mempunyai tengkorak! Frost apa sahaja yang anda mahu – kami memilih buttercream kegemaran kami.

gambar

Jon Boulton

Bahagian yang menyeronokkan adalah menghias. Kami memilih untuk paip coklat cair untuk muka, tetapi pena icing akan kelihatan hebat juga. Untuk memberi wajah sedikit bakat, kami menggunakan mini MnM untuk menggariskan mata tetapi saya berkata, pergi liar dengan gula-gula. Lebih gila, semakin baik. Ia adalah Halloween selepas semua!

PIN IT UNTUK SELURUH DUNIA:

gambar

Muat turun aplikasi Delish hari ini.

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...