Jack Skellington Pops adalah Penggunaan Terbaik Untuk Halloween Oreos

Mendapatkan resipi di sini.

BUY STICKS FAIK KAMI: Wilton Lollipop Sticks, $ 6; amazon.com.

Terdapat banyak karakter hebat yang merangkumi semangat Halloween. Terdapat Casper, Coraline, seluruh keluarga Addams … senarai itu berlaku. Daripada mereka semua Jack Skellington (daripada The Nightmare Before Christmas) mungkin yang paling disukai. Anda boleh membuat Labu Raja sendiri dengan beberapa bahan mudah, kami fikir ia adalah perayaan Halloween paling hebat yang pernah ada.

gambar

Jon Boulton

Semuanya bermula dengan Oreos – sebaiknya Halloween Oreos jika anda ingin mendapatkan perayaan tambahan. Tidak ada perbezaan rasa jadi jangan tekanan jika anda tidak dapat mencari ’em. Menggunakan tongkat lollipop, putar Oreos anda ke dalam pop! Larikan mereka dalam gabungan coklat putih dan minyak kelapa dan tongkat mereka di dalam peti sejuk untuk mengeras – ia hanya perlu mengambil masa kira-kira 5 minit. Apabila ia datang untuk menyalut sesuatu dalam coklat, minyak kelapa adalah sahabat baik anda. Ia pada dasarnya bertukar coklat lama biasa ke dalam cangkang coklat. Magic!

gambar

Jon Boulton

Seterusnya datang bahagian yang menyeronokkan – menjadikan wajah! Terdapat banyak gel hitam di luar sana dengan tip kecil, tetapi saya mendapati mengosongkannya ke dalam mangkuk kecil dan menggunakan tusuk gigi sebagai berus lebih tepat. Saya terjebak dengan senyuman Jack yang nakal tetapi menjadikannya sendiri dan memberikannya sepenuhnya ungkapan-ungkapan jika anda mahu! Selesaikannya dengan busur – pasti pilihan, tetapi kami dapati ia menjadikan lelaki kecil 10x cuter. Berhenti seterusnya, Halloweentown!

VIDEO YANG TERKAIT:

PIN IT UNTUK SELURUH DUNIA:

gambar

Ikuti Delish di Instagram.

Muat turun aplikasi Delish.

Loading...