Jaga Diri Anda: Jagung Gula-Gula Deep Fried Is A Thing

Secara umumnya, orang (kami termasuk) kelihatan mempunyai perasaan yang kuat tentang jagung gula-gula. Anda sama ada suka atau anda benci ia. Terdapat juga beberapa perasaan yang kuat di sekeliling makanan gila, goreng, jadi bayangkan apa yang akan berlaku jika anda meletakkan kedua-duanya? Nah sudah selesai – berjumpa dengan jagung gula-gula dalam.

gambar

Dengan hormat dari Kitchen Southern Spicy

Kita semua bersetuju bahawa makanan pencuci mulut jagung yang diilhamkan jagung adalah lebih baik daripada gula-gula sebenar, dan tidak ada rahsia lagi bahawa kita menyukai makanan goreng kita, jadi blogger Christin dari resipi jagung gula-gula goreng dalam masakan Kusyen Southern Kitchen kelihatan seperti itu akan menjadi hak kita gula dan lata yang dilapisi gris (ya, kami tahu anda sedang menilai kami keras sekarang). Jus gula cair diliputi dalam bola doh goreng dan ditaburi dengan gula tepung, yang berbunyi semua jenis gooey, rangup, dan pada dasarnya sihat lazat.

gambar

Dengan hormat dari Kitchen Southern Spicy

Tetapi jika anda masih disengajakan oleh idea itu, cuma fikirkannya sebagai pengilang jagung. Dan kerang jagung sangat baik. Jadi gula-gula jagung gula-gula mesti juga, bukan? Maksud saya … anda tidak boleh berdebat dengan logik.

gambar

Dengan hormat dari Kitchen Southern Spicy

Untuk mendapatkan resipi, kunjungi Spicy Southern Kitchen.

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...