Mini Jack-o-Lantern Pies Rasa Baik Seperti Mereka Lihat

Membuat pai tangan boleh menjadi seretan; hanya melihat mereka-mereka sengit. Tetapi kumpulan ini Jack-o-Lanterns yang mengasyikkan sangat mudah. Ya, mereka mengambil sedikit masa untuk menghilangkan bentuk labu dari kerak pai, menambah pai labu, dan bakar, tapi, halo, pernahkah anda membakar pai nyata dari awal? Ini lebih mudah.

Naomi Robinson dari Baker Royale mencipta resipi ini untuk kami. Anda bermula dengan kerak pai buatan sendiri atau kedai. Roll it out dan potong bentuk jack-o-lantern dengan pemotong cookie berbentuk labu.

gambar

Chelsea Lupkin

Setengah daripada mereka memerlukan mata segitiga dan mulut; lakukan yang terbaik dengan pisau kecil-bersenang-senang dengan membuat campuran rata-rata, sedih, dan gembira. (Tidak semua jack-o-lanterns dibuat sama!)

gambar

Chelsea Lupkin

Pengisi pai labu yang mudah dibungkus akan disekat di bahagian bawah (iaitu bentuk labu tanpa ciri-ciri muka), maka orang-orang dengan muka diletakkan di atas.

gambar

Chelsea Lupkin

Seterusnya semua yang anda perlu lakukan adalah mengecilkan tepi dengan garpu dan berus pada telur untuk membantu mengelak dan menghidupkan kerak yang berwarna coklat keemasan.

gambar

Chelsea Lupkin

Dapatkan resepi Mini Jack-o-Lantern Pies dari Delish.

PIN UNTUK LATER:

Mini Jack O Lantern Hand Pies Pinterest

Untuk lebih banyak video makanan yang menyeronokkan, langgan Delish di YouTube.

Ikuti Delish di Instagram.