The 10 Best Halloween Treats At Disneyland

Disneyland Candy Corn

Disneyland

Tidak boleh dilupakan oleh Disney World, Disneyland Resort telah melancarkan merawatnya sendiri untuk menghormati All Hallows Eve – dan mereka setiap kali menjadi halus.

gambar

Disneyland Resort
Bat Wing Raspberry Sundae

Ini mungkin memperlakukan Disneyland paling termasyhur musim ini, tetapi ia lebih daripada sekadar cantik manis. Es krim coklat coklat pusaran putih mendapat penambahan berdarah saus raspberi dan taburan merah, tetapi kemuliaan puncaknya adalah sayap kelawar kue, yang benar-benar membawa pulang tema menyeramkan.

Cari Ia Di: Tangan Clarabelle Ice Cream Scooped di Disney California Adventure

gambar

Disneyland Resort
Cake Funnel S’mores Campfire

Ia akan menjadi koma gula yang paling mulia dalam hidup anda: kek corong berukuran plat ditenggelamkan dalam ganache chocolate-chile, sos marshmallow panggang, gunung krim disebat, serbuk cracker graham dan gula-gula kacang manis yang dihancurkan.

Cari Ia Di: Cafe Door Peringkat di Disneyland

gambar

Disneyland Resort
Coklat-y Cone Macaron

Tidak ada apa-apa yang istimewa mengenai macarons yang menyerupai sempadan ini. Setiap orang dimuatkan dengan buttercream marshmallow dan disemat dengan kepingan jagung gula-gula sebenar, kemudian ditipu dengan satu muka yang menghantui.

Cari Ia Di: Cozy Cone Motel di Disney California Adventure

Disney Halloween Treats

Disney
Pin It For Later!

Simpan senarai ini untuk kemudian, atau teruskan menatal / mengklik untuk melihat lebih banyak.

gambar

Disneyland Resort
“Hantu” – Pepper Nachos

Bukan untuk orang bodoh di hati. Ini cip tortilla hijau dihancurkan dalam saus sos lada hantu, kacang hitam, alpukat-tomatillo salsa, dan hantu lada-marinated flank steak.

Cari Ia Di: Cove Bar di Disney California Adventure

gambar

Disneyland Resort
Mommy Macaron Ice Cream Sandwich

Ini pelangi sherbet-stuffed sangat baik anda akan mahu menyimpan di mana anda mendapati mereka di bawah bungkus. (Tetapi itu tidak akan menjadi sangat baik, adakah ia?)

Cari Ia Di: Schmoozies

gambar

Disneyland Resort
Monstermallow Donut

Mike Wazowski tidak pernah kelihatan lebih baik. Ini donat berkedut disumbat dengan apa yang mesti menjadi rasa Disney musim ini – Apa-apa ramalan pada ketika ini? – pengisian marshmallow.

Cari Ia Di: Schmoozies

gambar

Disneyland Resort
Ungu Churros

Ungu bukan satu-satunya sentuhan pada churros kali ini tahun; Disneyland Resort juga menyajikan versi hijau dan oren yang berkilauan, serta churro bersalut graham dengan citarasa marshmallow-chocolate sauce (yang eksklusif kepada Critter Country) dan Satu Air Sour Water yang boleh anda dapati di Frontierland dan New Orleans Square.

Cari Purple, Orange dan Hijau Churros Di: Churro kereta di kedua-dua taman

Disney burger

Disney
Bison Biru Keju Burger

Apa hidangan ini kurang dalam kitsch Halloween (apa, tiada mata mumi atau tompok vampire ?!) ia terdiri daripada rasa: Ia dihiasi dengan daging puding, cendawan kacang, kale bayi dan saus tarragon keju biru.

Cari Ia Di: Restoran Hungry Bear di Disneyland

gambar

Disneyland Resort
Bar S’mores

Kegemaran api unggun dibawa ke puncak artisanalnya dengan tebal tambahan, dataran sempurna yang dimasak marshmallow.

Cari Ia Di: Jolly Holiday Bakery Cafe di Disneyland

Disneyland Apples

Instagram / OfficialDisneyDad
Mickey Dia De Los Muertos-Apples Caramel Apples

@OfficialDisneyDad mengetepikan kami ke epal karamel berwarna-warni ini, yang mempunyai telinga marshmallow (seperti Mickey dan Minnie klasik).

Cari Ia Di: Marceline’s Confectionery, Downtown Disney

Loading...