Trik ini untuk Mengubah Oreos Ke Web Spider Will Rock Your Halloween

Jika anda terlambat untuk merancang untuk Halloween tetapi masih ingin meraikannya sesuatu manis, kita mempunyai tipu muslihat yang menggunakan Oreos yang akan membuat anda jatuh lebih cintakan dengan cookie fave Amerika: Beri mereka reka bentuk web labah-labah yang menakutkan-yang kelihatan AF yang sejuk tetapi cukup mudah bagi sesiapa sahaja untuk melakukan asalkan ada tusuk berguna.

gambar

Chelsea Lupkin

Mulakan dengan Oreos Double Stuffed, yang akan memberi anda lebih banyak kecacatan, dan sepenuhnya mencelupkannya dalam coklat cair (kami melakukan campuran putih dan semisweet untuk variasi). Petua: Jadi, anda tidak mendapat coklat cair di tangan anda, letakkan Oreo pada garpu dan turunkan ke dalam coklat sehingga disalut.

gambar

Chelsea Lupkin

Pindahkan Oreos yang dicelup ke rak kawat atau lembaran penaik dan isi beg pipa halus dengan coklat warna bertentangan (putih jika anda menggunakan semisweet, semisweet jika anda menggunakan putih). Di sinilah helah tusuk gigi masuk: Gunakan beg pipa anda untuk menipis lingkaran tipis pada cookie.

gambar

Chelsea Lupkin

Ambil tusuk gigi dan, bermula dari tengah, seretkan tusuk gigi ke tepi kuki, buat reka bentuk web. Biarlah ditetapkan sehingga tegas, kemudian marah kawan anda.

gambar

Chelsea Lupkin

Sekiranya anda ingin mengikuti resipi langkah demi langkah, ketik sini.

PIN UNTUK LATER

Oreo Spider Webs Pinterest

Untuk lebih banyak video makanan yang menyeronokkan, langgan Delish di YouTube.

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...