7 Hadiah Hadiah Coklat Hari Valentine, Peringkat

Ghirardelli Squares Pelbagai Coklat Valentine

Ghirardelli Assorted Chocolate Squares

Ethan Calabrese

The “Meh” One

Kajian: Walaupun Ghirardelli pada umumnya pilihan yang padat, mereka nampaknya benar-benar merindui tanda kali ini. Pilihan hari Valentine ini menawarkan perisa blah seperti karamel dan koko gelap; The V-Day tie in adalah coklat dan nombor strawberi gelap yang dalam kata-kata satu pengisi “citarasa seperti bahan kimia.”

Pembungkusan: Beg Ghirardelli standard, tiada apa yang terlalu mewah. Ini berkata, saya cukup prihatin tentang anda untuk mendapatkan sesuatu, tetapi tidak cukup untuk benar-benar peduli jika ia berkualiti.

Penerima yang ideal: Bos atau jiran anda atau seseorang yang anda tidak suka tetapi perlu berpura-pura.

Markah: 1.6 / 5

Sampler Whitman

gambar

Russell Stover

Penyelidik Diabetes

Kajian: Kita perlu mulakan dengan memberi amaran kepada anda, coklat ini adalah hella manis. Whitman adalah ruji Hari Valentine yang sekali lagi, menawarkan banyak pilihan nougat dan karamel-y supaya kita dapat melihat mengapa ia popular. Walau bagaimanapun, apabila anda berbelanja begitu sedikit pada coklat yang begitu banyak, ia diberikan bahawa anda akan mendapat beberapa produk manis. Juga patut dicatat bahawa kotak kami tidak datang dengan lembaran yang menggariskan kandungannya dengan kata-kata satu penyusun “anda secara literal tidak tahu apa yang awak akan dapatkan. “

Pembungkusan: Kerajang merah nampaknya menjadi pilihan pakaian klasik. Kotak ini, seperti rakan sejawatnya Russell Stover, nampaknya juga mudah dan trend.

Penerima yang ideal: Seorang kawan yang mempunyai gigi yang benar-benar, benar-benar manis.

Markah: 2.8 / 5

Dove Assorted Chocolates

gambar

Jet.com

The One Quirky

Kajian: Coklat coklat adalah mudah dan mereka memilih untuk berpegang pada apa yang mereka tahu untuk jantung Hari Valentine ini. Cokelat datang dalam pelbagai jenis mentega susu coklat coklat, coklat coklat truffle, dan karamel berkrim. Rasa tidak revolusioner tetapi kelembutan cokelat yang lembut sangat bernilai. Ini adalah kotak yang sempurna untuk seseorang yang ingin melewati kediaman dan hanya menikmati coklat pelbagai jenis cair dalam mulut.

Pembungkusan: Hati cacat timah itu uh, menawan? Sama ada anda membencinya atau menyukainya, sekurang-kurangnya kotak itu adalah asal.

Penerima yang ideal: Seorang kawan yang ingin memotong BS dan hanya sampai ke coklat atau keluar dari kotak boo thang.

Markah: 3.6 / 5

Russell Stover Assorted Chocolates

gambar

Russell Stover

Yang tiada masa

Kajian: Kotak Russell Stover ini adalah coklat V-Day klasik yang telah anda peroleh sejak sekolah menengah dan ia klasik kerana alasan. Coklat itu tidak bertiup tetapi ia secara konsisten menarik dan pelbagai. Ia pasti mempunyai kualiti yang dibeli di kedai tetapi ia cukup baik bahawa orang akan tetap gembira anda mendapatkannya untuk mereka. Setelah semua itu coklat, dan jika anda mendapat coklat orang dan mereka tidak menghargainya, anda perlu membuangnya kerana anda tidak memerlukan jenis negatif dalam hidup anda.

Pembungkusan: Hati datang dalam kerajang merah yang membuat ia perayaan tetapi tidak terlalu megah. Kesederhanaan membuat hadiah yang baik untuk hubungan yang ada di peringkat bulan madu yang hebat di mana semuanya adalah pelangi dan sinar matahari.

Penerima yang ideal: Teman rapat atau permen lengan baru yang baru anda beli.

Markah: 3.1 / 5

Godiva Chocolate Assortment Termasuk Truffles Hari Valentine

gambar

Godiva

The Stunner

Kajian: Mari kita katakan bahawa anda mendapat apa yang anda bayar dan kerana anda perlu mengecilkan dolar atas ($ 50 tepat) untuk bayi-bayi ini, kami boleh memberi jaminan kepada anda, mereka bagus. Walau bagaimanapun, kita perlu menunjukkan bahawa mereka lazat, tetapi tidak menakjubkan. Satu penceramah menggambarkan salah satu daripada Godiva sebagai “[perasaan] seperti memeluk, memeluk susu” sementara yang lain membawanya kembali ke bumi dengan “truffle edisi khas, tidak begitu istimewa.” Jangan bimbang, walaupun tidak setiap bahagiannya lazat, terdapat beberapa penentu yang pasti, jadi mereka bernilai adonan tambahan.

Pembungkusan: Baiklah, pembungkusan ini berlaku. Satin merah dengan kain mawar adalah bergaya dan cantik, pasti pemenang dalam jabatan gaya.

Penerima yang ideal: BAE. Ini coklat pasti hanya untuk itu benar-benar seseorang yang istimewa.

Markah: 3.9 / 5

Rizab Persendirian Russell Stover

Russell Stover Private Reserve

Ethan Calabrese

The Underdog

Kajian: Apabila pertama kali melihat kotak ini, kami tidak mempunyai jangkaan yang tinggi tetapi memandangkan ini adalah satu-satunya jenis coklat yang hampir dihapuskan oleh penguji kami, adalah selamat untuk mengatakan ia adalah pesaing yang benar. Seperti yang lain Russell Stover dalam senarai, hati ini mempunyai banyak variasi tetapi tidak seperti rakan sebaya mereka coklat kelihatan lebih sedikit inspirasi dan rasa di belakang mereka. Reaksi keseluruhan direbus untuk mengesahkan kelulusan dari tasters kami jadi jika anda mencari sesuatu yang baik yang tidak terlalu mahal, ini adalah cara yang baik untuk pergi.

Pembungkusan: Walaupun kami peminat coklat, pembungkusan kami tidak terlalu pasti. Satu penyamar menggambarkan kotak itu sebagai sesuatu yang akan anda berikan kepada Tinder Valentine anda (tetapi mengingat bagaimana Tinder yang popular, adakah perkara yang buruk?). Walaupun itu mungkin mengambil sedikit jauh, hati yang ditutupi renda pastinya va-va-voom jadi sementara coklat ini mungkin sesuai untuk S.O. mungkin tidak memberi mereka kepada nenek anda.

Penerima yang ideal: Seseorang yang anda dapati muy caliente.

Markah: 4/5

Lindt Strawberry dan Cream Truffles

gambar

Dia Scribes

The Wild Card

Kajian: Salah satu taster kami menyimpulkan perkara-perkara kecil ini dengan kata-kata berikut: “lembut, berkrim dan sangat berbeza.” Tidak akan berbohong, kami bukan peminat besar idea stroberi dan krim sebagai pengganti coklat untuk Hari Valentine tetapi satu gigitan dan kami menghiasi wajah kami. Truffles berkrim dan manis dan mengejutkan. Ini adalah pilihan yang sempurna untuk seseorang yang * menyedihkan * tidak suka coklat (mereka jarang tetapi mereka ada) tetapi anda juga dapat mengasihi.

Pembungkusan: Lindt pergi ke laluan Ghirardelli dan disimpan dengan pembungkusan biasa mereka untuk truffle edisi terhad tetapi kita perlu mengatakan, warna merah jambu adalah jenis AF yang comel.

Penerima yang ideal: Pembenci coklat bukan putih, ibu anda, kakak anda, sahabat baik anda atau sesiapa sahaja yang gigi manis sebenar.

Markah: 4.4 / 5

Loading...