Gula Hari Valentine Terbaik Untuk Tanda Anda

The Best Valentine's Day Candy For Your Sign

Michael Stillwell

Astrologer Danielle Paige memberikan kepada kami setiap profil keperibadian tanda, yang kami pasangkan dengan permata terbaik musim, jadi anda boleh memintas kesemua jalan tengah lorong itu – “Adakah hati merah berbulu membuat saya kelihatan seperti saya 50 Shades of Grey barangan? Tetapi adakah kotak emas terlalu pengap? “- dan pergi untuk merawat yang pasti gembira.

gambar

Michael Stillwell
Aries

Melekat dengan tahun gula yang sama lama, sama tahun demi tahun? Boooring. Anda lebih suka merayakan Hari Valentine dengan mencuba sesuatu yang benar-benar baru, dari tarikh malam (atau Hari Galentine) kepada pilihan manis anda. Campurkan halangan dengan kek coklat coklat baru M & M ini.

gambar

Michael Stillwell
Taurus

Anda suka kualiti lebih daripada kuantiti, dan ketika datang untuk merawat diri sendiri, anda mengidam permen mewah yang berdiri ujian masa. Kucing ceri telah menjadi kegemaran selama bertahun-tahun, tetapi anda tidak akan pergi dengan pelbagai jenis ubat-ubatan yang berlapis berair. Pergi Godiva atau pulang ke rumah. (Dan di rumah, kita bermaksud melangkau gula-gula dan pergi terus ke Pinot Noir, jika anda tidak boleh mempunyai barangan yang baik.)

gambar

Michael Stillwell
Gemini

Jika anda menyukai Nutella – dan / atau Crunch bars – memperlakukan ini adalah 100 peratus untuk anda. Cokelat kaya dan hazelnut renyah menyediakan lapisan tekstur dan rasa, kerana anda tidak akan membuang kalori pada snek yang terlalu satu nota. Anda suka pelbagai dan kerumitan dalam semua perkara, dan melayan ini hanya memberikannya. Dengan sedikit kilat.

gambar

Michael Stillwell
Kanser

Orang boleh mengatakan apa yang mereka kehendaki, tetapi ini adalah klasik untuk alasan, dan anda mendapatnya. Anda sangat selari dengan akar anda, dan satu melihat hati pastel itu membawa anda kembali ke gred kedua dan semua orang, “Adakah anda suka saya? Periksa ya atau tidak” bursa Valentine. Walaupun anda tidak menggali, anda akan menggali menerusi kata-kata perangkap cheesy yang dicetak pada setiap gula-gula.

gambar

Michael Stillwell
Leo

Leos membuat kenyataan di mana sahaja mereka pergi, tidak kira apa yang mereka lakukan, dan V-Day tidak berbeza. Hati truffle Dove adalah seperti Janji-janjinya pada retak (sangat ketagihan, walaupun dikurangkan satu pelapik yang dicetak pada setiap pembungkus), dan kotak timah moden menonjol dalam hati jantung kadbod yang tipis. Ia sesuai dengan kasih sayang anda yang tidak ternilai dari semua perkara yang berani, upscale-ish, dan tidak dapat dinafikan.

gambar

Michael Stillwell
Virgo

Untuk Virgo yang sentiasa pergi, Hari Valentine kurang mengenai gula-gula, dan lebih lanjut mengenai apa yang akan anda lakukan, sebentar lagi, selepas itu. Daripada menanam coklat, anda lebih suka mendapatkan pek mint – terutamanya seperti Altoids, di mana ramuannya mudah – jadi anda semua bersedia untuk membuat sesu yang tidak dapat dielakkan, sekiranya mogok Cupid. Praktikal dan disediakan.

gambar

Michael Stillwell
Libra

Anda mungkin akan merayakan Hari Valentine dengan segelas wain dan piring keju, atau merebut makan malam dan filem. Anda lihat, anda lebih suka semua perkara dalam kehidupan seimbang, sama ada bajet atau malam tarikh anda. Kembang anda mestilah campuran dua rasa yang sempurna, seperti lollipop berbentuk, klasik, merah dan putih. Stroberi dan campuran krim tidak dapat dinafikan.

gambar

Michael Stillwell
Scorpio

Anda dikenali sebagai sedikit misteri dan dijaga, jadi masuk akal untuk merawat anda mempunyai pelindung (coklat) yang tersendiri. Anda juga terkenal dengan kebanggaan anda, sisi seksi, dan apa yang merawat lebih baik meraikannya daripada strawberi yang dibungkus coklat? Ia memiliki.

gambar

Michael Stillwell
Sagittarius

Sekiranya anda ingin membuat Sag bahagia, tunjukkan kepadanya sesuatu yang baru. Jika anda ingin menjadikan Archer OTT bahagia, berikan hadiah yang membolehkannya diperkenalkan lain-lain kepada sesuatu yang baru. Sebagai “duta budaya” zodiak, Sagittarians akan menyukai sekotak coklat pelbagai – ia akan membiarkan mereka berkongsi dengan rakan-rakan, menawarkan gula-gula rawak yang mungkin mereka tidak pernah cuba sebelum ini. (Dan ikatan secara kolektif tentang bagaimana secara universal membenci mereka yang dipenuhi dengan krim strawberi tentu saja.)

gambar

Michael Stillwell
Capricorn

Tanda-tanda lain dapat mengekalkan kotak dan caramels berbentuk jantung mereka – Capricorns tidak terkesan dengan trend atau apa saja yang dilakukan oleh orang lain, jadi mereka lebih suka memanjakan sesuatu yang kurang diharapkan, seperti gincu berbentuk hati. Plus, ia sesuai dengan kecenderungan realistis mereka: Kadang-kadang, rasa cinta manis. Dan begitu juga makanan ringan Hari Valentine anda.

gambar

Michael Stillwell
Aquarius

Walaupun semua orang berfokus pada The One, anda memikirkan satu planet ini yang kita semua hidup. Anda semua menikmati merawat yang merosakkan dari semasa ke semasa, tetapi anda menikmati mereka lebih-lebih lagi apabila mereka juga memberi manfaat kepada dunia pada keseluruhannya, seperti Caram Salt ini dari Heifer International. Setiap kotak menyokong petani kakao-kacang skala kecil di Ecuador.

Pisces Candy

Michael Stillwell
Pisces

Pisces dikenali kerana melihat dunia melalui gelas berwarna mawar, tetapi kami lebih suka memikirkan mereka sebagai berwarna merah. Segala-galanya sedikit lebih manis apabila diturunkan dengan segelas bergelembung, atau dalam kes ini, selesai dengan gummies sedikit sedap ini. Anda akan segera faham mengapa merawat itu mempunyai senarai tunggu 1,000 orang apabila memulakan kerjaya.

Loading...