8 Cara Anda Tahu Anda Memiliki Kesyukuran Di Midwest

1

ANDA MENGENAI SEMUA TEMPAT SEBELUM MAKANAN

Makan malam Rolls

PROjeffreyw / Flickr Creative Commons

Makan malam gulung, gulungan bulan sabit, roti jagung-tidak ada roti ditinggalkan semasa pesta Thanksgiving Midwest.

2

TURKEY ANDA SELESAIKAN ATAU HANYA

Deep-Fried Turkey

Jinx! / Flickr Creative Commons

Pemanggang adalah baik dan baik, tetapi orang-orang di Midwest suka mengambil sesuatu yang tidak diketahui. Semua video mengenai api epik dari kalkun yang digoreng jauh sudah lama berubah, kebanyakannya berasal dari Midwest. Dan kerana rantau ini terkenal dengan barbekunya, terutamanya kampung halaman saya Kansas City, tidak hairanlah bahawa Midwesterners ingin mendapatkan perokok mereka untuk hari makanan terbesar tahun ini. Jadi sama ada anda memasak burung anda dengan rendah dan perlahan atau menggorengnya dengan pantas, ayam belanda di Midwest adalah sesuatu yang membosankan.

3

TURKEY TIDAK MAKAN SAHAJA PADA TABLE

gambar

Dengan hormat No 2 Pencil

Turki hebat, tapi mari kita hadapi, itu bukan daging yang paling mudah untuk mendapat hak. Itulah sebabnya Midwesterners melindung nilai pertaruhan mereka dengan juga memakan ham dan rebis. Terdapat banyak Kesyukuran di mana saya tidak pernah menyentuh ayam belanda memihak kepada sandung nenek saya. Sekarang saya tidak mengatakan semua orang harus melepaskan burung besar sepenuhnya, tetapi hendaklah jujur, untuk orang-orang di jantung, satu daging tidak pernah cukup.

4

TIDAK SATU TAHU APAKAH UNTUK MELAKUKAN SOKONGAN SAMPING SEMUA ORANG

mangkuk of stuffing

E. Jane Armstrong / Jupiterimages

Walaupun secara tekal pemadat masuk ke dalam burung dan berpakaian dimasak dan dihidangkan di sisi, sebenarnya terdapat perbezaan serantau dalam apa yang disebut, yang indah dipanggil. Secara tradisinya, penduduk utara memanggil ‘berpakaian’ hidangan dan penduduk selatan memanggilnya ‘peminum,’ tanpa mengira persiapan. Oleh kerana Midwesterners secara harfiah tertangkap di tengah-tengah, ia adalah percuma untuk semua orang yang akan memanggilnya. Kami tidak begitu peduli apa yang dipanggilnya, selagi ia lazat.

5

ADALAH SELALU JELL-O / FRUIT / WHIP “SALAD”

Marshmallow Salad

Julep67 / Flickr Creative Commons

Terlalu berkait dengan makanan Googled yang paling banyak, Kesukacar Mata Frog, salad ini tidak memiliki nama yang kami tahu, tetapi di setiap Kesibukan Midwestern, tidak ada pengecualian. Ia biasanya termasuk beberapa kombinasi Jell-O, buah (ceri maraschino cukup banyak keperluan) dan Cool Whip. Tidak ada sajak atau sebab mengapa hidangan ini ada, tetapi tidakkah anda berani menetapkan jadual Midwestern tanpa versi anda.

6

ADA LEBIH KELULUSAN DARIPADA ANDA BOLEH MUNGKIN BERJAYA

Hijau Bean Casserole with Fried Shallots

Johnny Miller

Midwest adalah tanah kaserol. Jika anda tidak memasak dengan krim ayam atau krim sup cendawan, sesuatu pasti tidak kena. Ia benar-benar satu-satunya cara sayuran dimakan pada Thanksgiving di tengah-tengah negara. Kacang hijau-menggabungkan dengan sup berkrim dan tutupi mereka dengan bawang. Kentang manis – berputar dalam beberapa mentega dan atas dengan marshmallow. Campurkan jagung jagung dan banyak keju. Midwest membuktikan bahawa setiap sayuran yang dikehendaki hatimu dapat diserah menjadi pemenang Kesyukuran.

7

DELETE EGGS MEMPUNYAI MUSIM

<p>Telur Deviled adalah hidangan pembuka yang hebat di pihak dan resipi ini sangat mudah!</p><p><b>Resipi: </b><b>Telur Mudah Ditetap</b></p><p>“title =” Telur Deviled Mudah ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f6ce75e1bc5_-_easy-deviled-eggs-recipe-ghk0412-xl.jpg?crop=1xw:1.0 xh; center, top & resize = 480: * ”<br/>/></picture><p></span></p></div></div><div class= Kate Sears

Saya telah menghabiskan setiap cuti saya 31 tahun di Midwest. Tidak pernah ada hidangan percutian di mana telur-telur yang dimakan tidak membuat penampilan, dan Kesyukuran tidak terkecuali. Saya yakin seluruh rantau ini mengalami fenomena yang sama.

8

TIDAK ADA CRANBERRY SAUCE TIDAK MENGHIDUPKAN SELAMAT DATANG KE DISCS

Kalengan Cranberry Sauce

Getty Images

Saya juga tidak tahu membuat sos kranberi anda sendiri sehingga saya berpindah ke New York dan mula bekerja dalam makanan. Setiap kali saya melihat ia dipaksa keluar dari kaleng, dihiris ke dalam cakera dan diletakkan di atas pinggan kecil. Siapa tahu awak boleh berbuat begitu dengannya?

Loading...