8 Buku Masakan Selebriti Itu Harus Tidak Ada

Di Dapur dengan Kris: Kolaborasi Kardashian-Jenner Family Favorites

Kris Jenner cookbook

Kris Jenner banyak perkara: Ibu enam, seorang usahawan, seorang pemakai solek mata berat … tetapi tukang masak rumah bukanlah salah satu daripada mereka. Mangsa merilis sebuah buku yang diisi dengan 70 resipi, termasuk Salsa Tomato Pedas, Pasta Primavera, dan banyak lagi dari keluarga dan rakan-rakan, tetapi kami sanggup bertaruh bahawa pada hakikatnya dia menghabiskan masa kira-kira sifar di dapur. Terutama jika diet Kim adalah penunjuk tentang apa yang kambing Kardashian makan.

Cookin ‘dengan Coolio: 5 Bintang Makanan pada Harga 1 Bintang

Coolio cookbook

Ternyata rapper ini bukan hanya mengenai hairdos yang aneh dan ketukan yang sakit. Ghetto Gourmet yang mengisytiharkan diri sendiri telah memulakan syarikat katering pada tahun 2008, dan mengeluarkan sebuah buku untuk memamerkan hidangan masakannya. Intro dan jadual kandungan sahaja adalah bernilai dibaca – bab-bab mempunyai tajuk-tajuk lucu seperti “Bitches Salad-Eatin” dan “It’s Hard Out There for a Udang.” Kita tidak boleh bercakap dengan kualiti makanan, tetapi Coolio memastikan kita mempunyai “resipi yang cukup untuk mengekalkan perut kita di syurga gangsta untuk masa yang panjang.”

Memasak dengan Regis & Kathie Lee

Memasak with Regis & Kathie Lee

Sebelum tuan rumah bersama Tinggal dengan Regis & Kathie Lee cara berpisah, mereka mengumpulkan koleksi resipi dari tetamu selebriti mereka pada awal tahun 90-an. Sudah jelas bahawa bahan kegemaran Kathie Lee adalah wain, dan kami agak pasti Regis tidak dapat dibayar cukup untuk menghabiskan waktu petang di dapur dengannya, sehingga nama mereka harus berada di sampul benda ini? Sebaliknya, mungkin beberapa terapi dapur dapat membantu Kelly Ripa dan Michael Strahan bertahan …

Masa #Meal: 2 Resipsi Bus Chainz Tour

2 Chainz

Flickr Creative Commons / demxx

Kita sudah tahu bahawa 2 Chainz adalah seorang lelaki yang fasih dari liriknya (“Dia mendapat harta rampasan besar, jadi saya panggil harta rampasan besarnya”), jadi kami tidak benar-benar terkejut bahawa buku masakan bas pelancongannya penuh dengan satu-liners yang hebat. Sekiranya anda rasa resipi hanya mengandungi petua memasak, anda memandang rendah kepadanya-dia mendapat arahan seperti “Pergi ke pusat membeli-belah, belanjakan beberapa rak pada pakaian baru untuk malam” dengan cara bagaimana untuk salmon teriyaki, “Saya Waktu “sos dan banyak lagi. Pastikan anda mengikuti mereka kepada T untuk pengalaman penuh.

Cookbook Karma Boy George

Budak lelaki George cookbook

Anda mungkin tahu penyanyi Inggeris Boy George yang aneh kerana lagu anehnya (walaupun, menarik) “Karma Chamelon,” tetapi yang tahu dia adalah perintis memasak makrobiotik? Bersama dengan mentor pemakanannya yang sihat, Dragana Brown, dia mencipta resipi untuk Sizzling Soba, Crunchy Filo Parcels dan lebih banyak “hidangan yang hebat untuk merawat badan anda dan memberi makanan kepada jiwa anda.” Bunyi tidak cukup berbahaya, tetapi seni penutup bertema makanan membuatkan kita mahu berlari ke arah yang lain.

Kelis: Kehidupan Saya Di Plat

Kelis cookbook

Sebelum dia memainkan video muzik di MTV, Kelis membesar menyaksikan memasak ibunya. Kerjaya muziknya membawa dia ke seluruh dunia, dan selepas 10 tahun di biz, artis itu menukar gear dan menghadiri sekolah masakan di Le Cordon Bleu. Buku masakannya termasuk masakan global dan makanan kegemaran makanan seperti panggang keju panggang dan rebusan oxtail (yang kelihatan hebat, TBH), tetapi ada satu pengawasan yang tidak dapat diampuni: WHERE THE RECIPE MILKSHAKE!?

Rapper’s Delight: The Cookbook Hip Hop

Rapper's Delight: The Hip Hop Cookbook

Buku masakan ini tidak dicipta oleh selebriti sendiri-ia merupakan satu penghormatan yang luar biasa kepada artis rap utama, yang menampilkan beberapa pun yang patut disenangi. Resipi seperti “Snoop Stroganoff,” “Bebek Ludacrispy” dan “Busta Key Lime Pie” benar-benar tiada kena mengena dengan pemuzik yang mereka terinspirasi-walaupun mereka masing-masing ditambah dengan ilustrasi lucu.

Fabulicious !: Cookbook Keluarga Itali Teresa

Teresa Giudice cookbook

Hakikat bahawa selebriti C-senarai seperti Teresa Giudice mempunyai buku masakannya sendiri membuktikan bahawa sesiapa sahaja boleh. Bitching dan belakangnya menikam pada Bravo The Real Housewives of New Jersey sudah cukup untuk mendapatkannya sebagai perjanjian buku, dan kini dia mempunyai empat buku masakan di rak, dipenuhi dengan klasik Itali, resipi rendah lemak dan idea-idea memanggang.Kami pasti Teresa mendapat legit keturunan Itali untuk menyokongnya, tetapi adakah kami benar-benar mempercayainya dengan pisau di tangannya?