8 Resipi Pai Custard Kaya

Pai Custard Coconut

gambar

Pergi ke tropika dengan pai kusta kelapa ini. Gunakan foil di sekeliling tepi untuk memastikan bahawa kerak keluar berwarna coklat keemasan.

Apple Custard Pie dengan Cinnamon Streusel

epal Custard Pie with Cinnamon Streusel -- RBK 1107

Tina Rupp

Versi spiced-up klasik Amerika ini memaparkan pengisian epal-epal dan topeng streusel kaya walnut- dan kayu manis.

Raspberry Custard Pie

<p>Raspberi yang segar dan segar yang terdapat di dalam pai killing mengisi mungkin pencuci mulut musim panas yang muktamad. </p><p><b>Resipi: Raspberry Custard Pie </b></p><p>“title =” Raspberry Custard Pie ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f643be1e022_-_raspberry-custard-pie-mslo0410-xl.jpg?crop=1xw:1.0xh; pusat, atas & saiz semula = 480: * ”<br/>/></picture></div></div><div class= Baiklah oleh Martha Stewart

Raspberi segar dan segar yang terdapat di dalam pai kustard boleh menjadi pencuci mulut musim panas yang muktamad.

Country Peach Pie

<p>Tuangkan custard krim masam buatan sendiri untuk buah yang lembut, mudah membuat pai satu kerak.</p><p><strong>Resipi:</strong> <strong>Country Peach Pie</strong></p><p>“title =” Country Peach Pie ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f8a904f051b_-_country-peach-pie-lgn.jpg?fill=320:426&resize=480:* ”<br/>/></picture></div></div><div class= Mark Thomas

Tuangkan custard krim masam buatan sendiri untuk buah yang lembut, mudah membuat pai satu kerak.

Mississippi Mud Pie

Menurut to folklore, the Delta's beloved chocolate pie was so named because its fudgybase resembles the muddy bottom of the Mississippi River. At Indianola, Mississippi's popular Crown Restaurant, owners Tony and Evelyn Roughton offer a scrumptious version on their dessert bar. Resipi: Mississippi Mud Pie “title =” Mississippi Mud Pie ”
class = “lazyimage lazyload”
src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/11/3200×4266/54f8c99313e8a_-_clx0510098a.jpg?resize=480:*”
/>

Marcus Nilsson

Restoran Crown di Indianola, Mississippi, mencipta pai lumpur ini dengan lapisan kastard coklat, ais krim vanila, dan gerimis saus yang kaya..

Pai Krim Pisang

gambar

Custard vanila sutera dan pisang masak yang dihiris membentuk lapisan pisang krim pisang surgawi ini.

Chocolate Pistachio Pie

<p>Pai coklat ini berkhasiat padat dan kaya, dibuat dengan pengisian custard coklat gelap yang terletak dalam lembut, koko berperisa koko.</p><p><b>Resipi:</b> <b>Chocolate Pistachio Pie</b></p><p>“title =” Chocolate Pistachio Pie ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f659a995018_-_chocolate-pistachio-pie-xl.jpg?crop=1xw:1.0xh;center, atas & saiz semula = 480: * ”<br/>/></picture></div></div><div class= Anna Williams

Pai ini diberkati padat dan kaya. Ia dibuat dengan pengisian custard coklat gelap yang terletak dalam kerak, koko yang berperisa koko.

Pai Rajah dan Walnut

gambar

Ann Stratton

Merebus buah-buahan yang direndam Brandy dan kacang-kacangan cincang dibungkus dalam kustard manis yang mengisi kegembiraan pencuci mulut percutian ini.