Adakah Grasshopper Tacos … Delish atau Not Delish?

Ingin melihat lelaki dewasa dan wanita menggeliat, bergidik, dan mengeringkan kering? Jemput mereka untuk mencicipi ujian taco-tanpa membiarkan mereka tahu mereka sarat dengan chapulines, AKA belalang goreng. (Nota sisi: Kami minta maaf, lelaki. Anda tidak boleh mempercayai kami lagi, dan yang sakit.)

Di banyak negara-seperti Mexico, di mana hidangan ini berasal dari serangga makan tidak begitu besar. U.N. melaporkan bahawa 2 bilion orang secara terperinci mengamalkannya, dan juga melihatnya sebagai sumber makanan dalam memerangi kelaparan dunia.

Trend itu tidak benar-benar ditangkap di Amerika Syarikat, dan, seperti yang anda dapat lihat dari reaksi penguji rasa kami, pemikiran untuk makan belalang cenderung merasa sedikit lebih Faktor ketakutan daripada makan tengah hari Jumaat biasa. Sebaik sahaja mereka mendapat reaksi awal kurang senang, hasil akhirnya … bercampur-campur. Pada masa yang terbaik.

Ia mungkin tidak membantu lebih daripada separuh daripada mereka yang mencuba tacos yang bertali dengan kaki belalang yang tersangkut di antara gigi mereka.

Anda perlu melihat reaksi mereka, kemudian beritahu kami: Adakah anda cuba taco belalang??

Sekiranya anda mempunyai sebarang cadangan untuk ujian rasa Delish atau Not Delish pada masa hadapan, tweetlah cara kami di @DelishDotCom.

Dan, semasa anda melakukannya, ikuti Delish di Instagram.

Loading...