Anda Tidak Boleh Panggil Diri A Fan Spider-Man Jika Anda Belum Mencuba Strawberi Ini

Dapatkan resipi di sini.

Peter Parker mesti sangat berbakat dengan jarum dan benang. Pasti, dia seorang lelaki genius yang telah digigit oleh labah-labah radioaktif, tetapi bahagian semua orang yang melihat cerita asal Spidey adalah kehebatan Spandex-y beliau mengenai saman: Bagaimana jurugambar remaja ini membuat apa-apa keletihan, keajaiban aerodinamik yang dia boleh masuk dan dalam masa beberapa saat?

Ini adalah persoalan yang kami terus bertanya kepada diri sendiri selepas cuba memakai spiderweb coklat rumit pada buah. (Itu, diikuti oleh, siapa sih yang akan menghabiskan 20 minit frosting sebiji stroberi atau epal tunggal ?!) Syukurlah, reboot Spider-Man terkini – Spider-Man: Homecoming, keluar Jumaat ini – menawarkan penyelesaian. Berdasarkan pratonton, nampaknya saman Parker bukan rancangannya sendiri tetapi Iron Man Tony Stark. Itulah yang lebih munasabah, memandangkan sebahagian orang jutawan sipirnya.

Bagi kita yang lain, kita perlu membuat keputusan dengan set kemahiran amatur kita yang tidak kaya dan kaya, jadi kita secara radikal merangkak kembali merawat Spider-Man kita supaya sesiapa boleh membuatnya dalam beberapa saat, termasuk anak-anak. (Jika anda mempunyai makanan ringan OTT yang lebih banyak, ternyata stroberi Spider-Man yang diilhamkan oleh kami adalah tidak revolusioner. Pinterest penuh dengan kelainan pada konsep.)

Spider-man strawberries

Jonathan Boulton

Ini adalah merawat dua minit yang sempurna untuk parti mana-mana kanak-kanak, dengan syarat anda memotong bahagian atas beri sendiri (atau berikan pisau mentega plastik anak-anak). Mereka menarik mata, garis mereka, dan hanya apabila mereka bosan dengan masa kraf, snek sudah dibuat. Dan jika mereka gagal membuatnya? Makan mereka. Tidak ada kelemahan di sini.

Spider-man Strawberries

Jonathan Boulton

Penjejakan vanila yang dibeli di kedai di sini: Microwave itu selama 5 saat (benar-benar, itu sahaja!), Berikan kacau, dan mudah untuk sapu pada buah. Anda boleh menggunakan coklat putih atau Candy Melts juga, tetapi frosting adalah yang paling mudah untuk menempa buah-buahan – dan tidak ada risiko merebut dan mengubah cengkeh, seperti coklat putih.

Anda tidak perlu berhenti di reka bentuk mudah ini walaupun: Stick mereka di atas cupcakes, membuat Spider-Man Shortcakes, atau – jika awak anda lebih 21 – merendam mereka dalam minuman keras untuk membuat Drunken Spideys.

PIN IT UNTUK SELURUH DUNIA:

Spider-Man Strawberries Pin

Media Digital Hearst

Muat turun aplikasi Delish.

Ikuti Delish pada Instagram.

Loading...