Bawang putih panggang Adalah Rahsia untuk Piccata Ayam Terbaik

Piccata ayam adalah resipi yang perlu dalam poket belakang semua orang. Hidangan wain satu pan adalah kedua-dua penyelesaian malam minggu yang cepat dan hidangan makan malam yang elegan. Ia juga, tentu saja, senang.

gambar

Chelsea Lupkin

Proses asasnya adalah mudah: Masak potongan ayam goreng ringan dalam kuali, deglaze dengan stok untuk membuat sos kemudian rasa dengan lemon dan capers. Kaedah ini tidak akan membenarkan anda turun. Tetapi kami dapati penambahan yang mudah untuk meningkatkan klasik.

gambar

Chelsea Lupkin

Sekiranya anda tidak pernah memanggang bawang putih sebelum ini, kini adalah masa untuk dicuba. Dalam masa kurang daripada sejam, seluruh kepala bawang putih pedas berubah menjadi sesuatu yang manis, gurih dan lain-lain. Anda akan mahu memerah cengkih lembut dan karamel pada segala-galanya. Anda perlu-terutama pasta dan roti panggang-tetapi sebelum anda lakukan, pastikan anda menambah pasangan ke kuali ketika membuat piccata. Ia memberi saus satu kedalaman rasa yang luar biasa tanpa menambah apa-apa kerja untuk anda. Siapa tahu jadi berkelas ini boleh menjadi begitu mudah?

Dapatkan resipi.

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...