Bobby Flay Vs. Anthony Bourdain: Mana Biskut Dan Gravi Lebih Baik?

Kami menganggap kedua-dua Bobby Flay dan Anthony Bourdain boleh dipercayai dengan ruji Selatan seperti biskut dan kuah. Sebagai bintang Rangkaian Makanan, Flay membelanjakan jumlah kerjaya beliau yang mencabar koki tempatan di seluruh negara untuk memasak hidangan masakan serantau. Dan seluruh schtick Bourdain sedang melakukan perjalanan ke dunia untuk mencari makanan yang paling sahih dan enak.

Malangnya, kami sangat kecewa dengan kedua-dua chef mengambil biskut dan kuah.

gambar

Brandon Bales

RECIPE BOBBY

Resipi Bobby terdengar menjengkelkan dari get-go, tetapi kami mempunyai harapan yang tinggi kerana dia adalah Bobby Flay. Selain membuat saus dan biskut, anda perlu buat sosej, bukan hanya memasaknya. Dengan bijak segar dan thyme, campuran daging babi tanah benar-benar lazat apabila anda menggorengnya sebagai kentang, tetapi kami tidak dijual sepenuhnya bahawa keseluruhan prosesnya bernilai.

Kerana tiada siapa yang benar-benar mahu sosis patty apabila mereka fikir mereka mendapat biskut dan kuah. Mereka juga benar-benar tidak mahu sandwic.

Tidak semua bahagian resipi Bobby adalah kekecewaan total. Orang ramai menghargai bahawa kuah itu tebal dan berkrim dan menyukai idea tentang lada hitam pada biskut. Walau bagaimanapun, mereka tidak begitu ke biskut itu sendiri kerana aftertaste pahit dan berasid.

BELI SEKARANG Appetites: A Cookbook, $ 25; amazon

gambar

Brandon Bales

RECIPE BOURDAIN

Resipi biskut Bourdain agak standard, walaupun arahan menteganya sedikit berlebihan. Pertama dia mahu anda membekukan mentega, kemudian biarkan ia pada suhu bilik sebelum memotong menjadi kiub, kemudian simpan sehingga siap untuk membuat adunan.

Walaupun terdapat arahan rumit, biskut itu sendiri cukup bagus. Mereka bukanlah yang paling lembut atau paling flaki yang pernah kita miliki, tetapi anda boleh merasai mentega (dengan cara yang baik) dan tahap garam sempurna.

Masalah terbesar dengan resipi adalah kuah (atau Bourdain sedih mengambilnya). Anda mula dengan sosej sarapan pagi berseri-seri dan anda berakhir dengan lambakan dalam sekumpulan setengah dan setengah sos panas. INI ITU. Jelas sekali, ia terlalu tipis.

Resipi itu adalah dari buku masakannya Selera makan, yang mempunyai satu tan resipi yang sangat lazat. Malangnya, kami tidak akan membuat ini lagi.

THE VERDICT

Bobby menang, tetapi bukan dengan tanah runtuh, dan hanya kerana orang lebih suka saus tebalnya.

Ikuti Delish di Instagram.