Bom Pai Labu Rasa seperti jatuh

Mendapatkan resipi di sini.

Sekiranya Kejatuhan mempunyai rasa rasmi, ia akan menjadi rempah labu. Segala-galanya telah menjadi rempah labu-d, dari karet ke Pringles (dan tembakan Jell-O) tidak ada batu yang belum dibuang. Kadang-kadang, sukar untuk diingat di mana kegilaan bermula: pai.

gambar

Jon Boulton

Tidak mengejutkan bahawa pai labu telah memulakan kegilaan global. Ia benar-benar baik. Begitu baik, ia biasanya mencuri pertunjukan pada majlis makan malam Thanksgiving (maaf Pecan). Perkara itu, membuat pai labu bukanlah tugas yang mudah. Pasti, membuat pengisian itu tidak terlalu keras tetapi kerak pai yang sempurna? Itulah cerita yang lain.

gambar

Jon Boulton

Bom pai labu ini adalah jalan pintas yang sempurna untuk kemuliaan pai labu. Mereka manis, mentega, dan berkrim dan anda tidak memerlukan pemotong pastri untuk membuatnya! Malah, “kerak: bahagian paling mudah!

gambar

Jon Boulton

Hanya gulungkan adunan sabit bulan anda dan cincang bersama dengan perforasi. Pastikan untuk memastikan mereka supaya tiada lubang kekal – anda tidak mahu mana-mana labu melarikan diri dari tempat kejadian! Seterusnya, potong mereka ke lapan segi empat bersaiz sama. Dollop satu sudu bulat campuran labu ke setiap persegi dan bungkus ’em seperti bungkusan kecil kegembiraan mereka. Gulungkannya dalam gula dan bakar sehingga keemasan. Buat serbuk glaze gula tepung cepat untuk gerimis dan anda baik untuk pergi. Kebahagiaan rempah labu menanti.

PIN IT UNTUK SELURUH DUNIA:

gambar

Ikuti Delish di Instagram.

Muat turun aplikasi Delish.

Loading...