Breadsticks ini adalah cara yang paling klasik untuk menggunakan gulungan sabit

Mendapatkan resipi di sini.

Ini berita yang sangat lama bagi saya untuk memberitahu anda bahawa gulungan bulan sabit adalah serba boleh dan boleh menjadi berguna semasa memasak dengan lebih banyak cara yang anda boleh bayangkan. Kes pada titik: Menggulung sisa-sisa Kesyukuran anda dalam satu. Tetapi saya mempunyai cara untuk menjadikan mereka bergaya untuk makan malam perayaan, dengan menjadikan mereka tongkat roti.

gambar

Jonathan Boulton

Prosesnya sangat mudah. Anda bermula dengan sama ada lembaran roll bulan sabit (adakah anda tahu mereka membuatnya sekarang ?!) atau tiub tetap gulungan bulan sabit dan hanya mencubit jahitan untuk membuat satu helaian penuh. Potong mereka ke dalam jalur 1 inci dan kemudian atas seperti yang anda mahu dan separuh jalur. Adakah twist, yang pada dasarnya memegang setiap hujung dan memutar dengan lembut.

gambar

Untuk topping, saya pergi dengan bawang putih Parmesan (kegemaran!), Semuanya, dan chheddar chive. Anda boleh melakukan beberapa untuk satu bakul roti yang mempunyai sesuatu untuk semua orang atau berpegang pada satu rasa.

gambar

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...