Brownies Caramel Salted

Kami fikir ini brownies cantik fudgin ‘hebat, tetapi jika anda mahu menggunakan campuran brownie berkotak, berasa bebas. Di sini semuanya mengenai sos krim karamel. Garam laut Maldon – atau mana-mana garam yang kasar dan kasar – adalah penting untuk mendapatkan pencetusan cahaya garam tanpa membuat keseluruhan pencuci mulut asin.

Craving coklat sekarang? Berikut adalah 90+ idea yang lebih coklat.

Hasil:

12

Masa Persediaan:

0

Jam

15

minit

Jumlah masa:

0

Jam

50

minit

Bahan-bahan
Untuk brownies
Semburan masakan
3/4
(1 1/2) melekatkan mentega
1 1/2 c.
gula
1/2 c.
serbuk koko
4
telur
2 sudu kecil.
ekstrak vanila
3/4 c.
tepung serbaguna
1/2 sudu teh.
garam
Untuk sos caramel
1 c.
gula
1/4 c.
air
4 sudu besar.
mentega, cubed
1/4 c.
krim tebal
Garam laut yang lembap, kerana debu di atas
Arah
Buat brownies
  1. Ppanaskan ketuhar hingga 350 ° dan pasangkan 9 “baking pan persegi dengan semburan masak. Dalam periuk sederhana di atas api yang rendah, cairkan mentega. Keluarkan dari panas dan biarkan sejuk selama 4 minit.
  2. Kacau dalam serbuk koko dan gula sehingga digabungkan. Secara beransur-ansur dicampur dalam telur dan vanila sehingga adunan itu berkilat.
  3. Dalam mangkuk sederhana, gabungkan tepung dan garam. Secara beransur-ansur menambah campuran ke adunan brownie, kacau sehingga hanya digabungkan.
  4. Tuangkan ke dalam panci yang disediakan dan bakar sehingga tusuk gigi dimasukkan ke tengah keluar dengan beberapa serbuk brownie, 35 hingga 40 minit. Biarkan brownies sejuk.
Buat sos karamel
  1. Dalam periuk kecil di atas api sederhana, tambah gula dan air dan kacau dengan sudu kayu untuk dimasukkan. Bawa hingga mendidih, kacau kerap. Meningkatkan haba ke medium-tinggi dan biarkan sehingga sangat emas, tidak kacau, 4 hingga 5 minit lagi.
  2. Matikan haba dan kacau dalam mentega dan krim. Campuran akan gelembung supaya berhati-hati! Biarkan sejuk sedikit dalam kuali, sehingga mula menebal, kemudian tuangkan lebih banyak coklat sejuk. Taburkan dengan murah hati dengan garam laut.
    3. Biarkan sos caramel ditetapkan, sekurang-kurangnya 20 minit, sebelum mengiris.

Asin Caramel Brownies

Ethan Calabrese

BELI SEKARANG Wilton 9 “Square Baking Pan, $ 8, amazon.com