Cake Dump Funfetti Adalah Sudah Mudah, Jujurnya Tidak Harus Dilakukan

Saya tertarik dengan obsesi Internet dengan kek buang waktu sekurang-kurangnya setahun. Ya, mereka mempunyai nama yang dahsyat, tetapi janji yang bermaksud “lambakan” semuanya dalam hidangan penaik gila. Ulangi: ANDA TIDAK PERLU MENGGUNAKAN MIX CAKE DENGAN APA-APA. Tiada telur! Tiada minyak! Saya perlu melihat sama ada ini akan berfungsi. Pendedahan penuh: Percubaan pertama saya adalah jenaka! Saya mengeluarkan gumpalan separuh bakar dari ketuhar dengan gumpalan saiz kacang Funfetti mentah campuran! Apa yang menjadi masalah ?! Saya mahu membuang barang itu ke dalam tong sampah.

Funfetti Dump Cake Process

Jonathan Boulton

– proses ditembak

Jadi saya mula lagi. Saya menggunakan susu kurang dalam puding vanila untuk memastikan ia tebal (terlalu berair dengan 2 cawan penuh bahawa kotak panggilan), saya membakarnya dalam 9-x-13 “supaya lapisan kek lebih tersebar, dan teratas ia dengan sedikit lebih mentega.

Funfetti Dump Cake Beauty 1

Jonathan Boulton

– kecantikan dekat

Ia benar-benar gila bahawa perkara ini juga berfungsi! Hasilnya agak seperti tukang sepatu kek hari jadi, dengan lapisan puding vanila, Golden Oreos, dan campuran Cake Funfetti. Ia hampir seperti Funfetti Crack, jika anda membiarkan saya pergi ke sana. Kinda gooey, sangat manis, TOTALLY lazat.

Funfetti Dump Cake Slice

Jonathan Boulton

– keping

Mendapatkan resipi di sini.

PIN UNTUK LATER

Funfetti Dump Cake Pinterest

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...