Cara Terbaik untuk Debloat Selepas Kesyukuran

Kesyukuran sangat bagus untuk berkumpul dengan kawan-kawan dan keluarga-tetapi bolehkah kita menggali kebenaran? Melangkah ke hari memberitahu anda sendiri boleh makan apa sahaja yang anda mahukan adalah THE BEST. Serius walaupun. Anda boleh melakukan Trot Turki anda untuk merasa lebih baik tentang diri anda sebelum pesta besar, tetapi pada akhirnya kita semua sangat tidak prihatin tentang satu perkara: Rasa terlalu disumbat untuk bergerak. Sehingga keesokan harinya, ketika kita masih tidak dapat bergerak. Inilah cara untuk memerangi kembung pasca pesta:

1. DRINK UP!

gambar

Saya tahu, air yang mengamuk apabila terasa seperti anda melompat sepanjang malam mungkin terdengar salah, tetapi memastikan badan anda terhidrat adalah kunci untuk memastikan ia dapat mengalirkan semua makanan yang anda makan semalam. Walaupun anda merasa kenyang, anda boleh meletup, pastikan bahawa H2O mengalir, termasuk Detox Lemonade kami, yang akan membuatkan anda merasa begitu.much.better.

2. MAKAN SARAPAN

<p>Parfait ini lazat sebagai makanan ringan, dan lebih baik disentuh dengan pancake, oatmeal dan ais krim juga. Adakah musim panas lagi?</p><p><span></span>Dapatkan resipi pada Delish.</p><p>“title =” Strawberry Granola Yogurt Parfait ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/16/07/strawberry-coulis-ghk.jpg?crop=1xw:1.0xh;center,top&resize=480:*”<br/>/></picture></div></div></div><p class=

Orang yang boleh membuat kesilapan besar berasa sangat penuh (atau bersalah) dari maraton kalori semalam bahawa mereka melangkau sarapan pagi. Inilah waktunya untuk mendapatkan kembali badan anda di atas landasan dengan makanan pelangsingan, kaya dengan protein (begitu pula dengan Telur McMuffin …). Pergi untuk telur dan roti bakar multigrain atau oat dengan pistachios panggang dan cranberry kering.

3. UP THE FIBER

Sekiranya anda menyumbat sistem anda dengan makanan berlemak dan kaya pada hari ini, anda perlu mengeluarkannya (ya, anda tahu maksud saya). Pastikan anda mengambil sejumlah bijirin yang mesra pencernaan, yang akan membantu menjaga keadaan bergerak dan anda merasa kenyang.

4. MENGAPA SKIP KAMI LEFTOVER BRUSSELS

Brussels Sprouts Au Gratin Recipe

Judy Kim

Sayur-sayuran merebus mengandungi sebatian yang sama dalam kacang yang mengaitkan mereka dengan kepenatan. Sekiranya anda ingin membongkar, bungkus sebarang brussels dan kembang kol yang sihat bagi keluarga anda untuk dibawa pulang.

5. MOVE!

Black Friday mungkin terdengar sangat sengsara, tetapi sekurang-kurangnya itu alasan untuk keluar dan bergerak bod. Sekiranya berdiri sejajar di Wal-Mart pada pukul 5 pagi dengan orang ramai bukan perkara anda, anda sekurang-kurangnya boleh berjalan untuk mendapatkan Starbucks pagi anda?

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...