Cara Terbaik Untuk Membuat Jagung: Dalam Pembuat Wafel

Pembuat wafel anda adalah lebih baik untuk lebih daripada sekadar wafel. Jika anda telah mencuba kami toast Perancis cheesecake, anda sudah sedar dengan itu. Kami juga dikenali untuk membuat pizza dalam perkakas sarapan pagi. Kemungkinan tidak berkesudahan. Tetapi sebelum anda pergi terlalu gila, kami sangat mengesyorkan meletakkan wafel roti jagung ini di bahagian atas senarai anda.

Secara semula jadi, roti cepat adalah mudah. Tetapi mereka sering memerlukan kira-kira satu jam masa ketuhar apabila dibuat dalam kuali. Dalam pembuat waffle, mereka sudah siap dalam beberapa minit sahaja. Sebaik sahaja adunan siap, anda boleh mempunyai wafel roti jagung dalam dua minit rata.

roti jagung waffles

Jonathan Boulton

Terdapat banyak resepi roti jagung di luar sana yang boleh anda gunakan di sini. Tetapi saya percaya resipi saya juga harus menjadi milik anda. Formula tidak mewah, tetapi ia tidak akan membiarkan anda turun. Buttermilk dan mentega cair puji semulajadi jagung semulajadi dan membuat rasa kaya dan serbuk lembut. Gunakan sudu ais krim untuk membuang adunan besar adunan pada wafel panas. Kemudian biarkan sihir waffle berlaku.

roti jagung waffles

Jonathan Boulton

Sedikit rangup di luar, tetapi lembut di luar, ini jauh lebih baik daripada sebiji roti jagung atau persegi. Bonus: semua nooks dan crannies memberi lebih ruang untuk penyerapan mentega. Campurkan madu ke dalam mentega lembut dan roti jagung anda tidak akan sama.

Mendapatkan resipi di sini.

PIN UNTUK LATER.

Roti jagung Waffles Pinterest

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...