Cheesy Baked Spaghetti Squash Adakah Lada Yang Diharuskan Baru

Mendapatkan resipi di sini.

Lada yang diberi sumbangan adalah bos (kita mencintai mereka dengan jelas), tetapi terdapat veggie yang baru dimakan cheesy pada blok: spaghetti squash. Dan apabila kita mengatakan “disumbat,” kita maksudkan LOADED. Sayuran yang lebih besar bermakna lebih banyak ruang untuk keju. Ia hanya fizik.

gambar

Panaskan ketuhar anda ke 425 darjah F. Potong spaghetti squash memanjang, kemudian bungkus dan buang biji. Drizzle memotong belah dengan minyak dan musim dengan garam dan lada. Panggang skuasy dengan meletakkannya di atas potongan lembaran penaik rim yang besar selama 40-45 minit. Biar sejuk sedikit.

gambar

Jon Boulton

Sementara itu, dalam periuk panas yang besar, RAGÚ Classic Alfredo Sauce dengan api sederhana hingga berbuih. Tambah skuasy dan Parmesan ke sos dan masukkan semuanya bersama-sama. Masukkan bayam dan kacau sehingga layu. Pindahkan campuran kembali ke bahagian skuasy dan taburkan dengan mozzarella. Bakar sehingga keju berwarna emas dan bergelembung (masak jika anda suka atas emas), dan hiaskan dengan kemangi segar.

gambar

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...