Coklat Coklat Adakah Parti Paling Berganjak Merawat Semua Masa

Mendapatkan resipi di sini.

Pengaduk coklat panas: Anda mungkin melihatnya (dan telah tergoda untuk membelinya) di Target. Mereka begitu dang comel dan genius. Aduk satu ke dalam kopi panas dan anda mempunyai mocha segera. Tetapi JANGAN BELI MEREKA. Mereka terlalu mudah dibuat di rumah.

Coklat Dippers

Jonathan Boulton

Secara serius, jika anda boleh mencairkan coklat, anda boleh membuat topi ini. Itulah yang mudah. Pilih coklat kegemaran anda: putih, semi-manis, gelap … apa sahaja yang anda kehendaki, kemudian nuke dalam gelombang mikro pada 50% kuasa dalam selang 30 saat. Atau jika anda merasa mewah, buatkan dandang dua dan panaskan coklat secara perlahan sehingga ia konsisten.

Coklat Dippers

Jonathan Boulton

Untuk membuat bentuk seperti cawan comel, kami menggunakan kuali muffin mini. Apabila anda menyembur kuali dengan semburan masak nonstick, coklat akan muncul keluar, jadi jangan risau dengan liner. Jika anda tidak mempunyai periuk muffin mini, acuan kiub ais juga harus berfungsi. Isi cawan (atau acuan) dengan coklat cair kemudian letakkan di dalam peti sejuk selama 30 minit. Itu sahaja.

Coklat Dippers

Jonathan Boulton

Keseronokan benar-benar bermula dengan topping. Mengaduk coklat ke dalam kopi atau coklat panas adalah luar biasa, ya. Tetapi adakah ia benar-benar koko panas tanpa jala? Dan topeng coklat di atas dengan tongkat gula-gula cincang AF Krismas. Walaupun fave peribadi saya cincang mentega kacang cincang. LAKUKANNYA.

PIN IT UNTUK SELURUH DUNIA:

gambar

Ikut Delish pada Instagram.

Loading...