Crack Cauliflower Is So Good, Anda akan Lupakan Kamu Makan Sayuran

Pertama, ada ayam retak-Pemilihan paling kecanduan yang anda mungkin dapat bayangkan, terima kasih kepada sayu manis dan berasap. Kini ada retak kembang kol. Sos yang sama, sama hebatnya.

gambar

Jonathan Boulton

Untuk membuat salutan, buang sos barbeku kegemaran anda, beberapa gula perang dan jus kapur ke dalam periuk dan reneh. Itu sahaja. Kecuali semuanya. Gabungan ini begitu ajaib, kita perlu mencuba lebih daripada sekadar ayam. Oleh itu, kami membakar beberapa kembang kol yang renyah dan menenggelamkannya dalam sos. Anda tidak perlu seperti kembang kol mencintai floret melekit ini. Lihat sahaja mereka.

gambar

Jonathan Boulton

Sebelum anda memasak, dapatkan kembang kol benar-benar rangup. Panko mencipta celah renyah untuk menjerat jumlah optimum BBQ glaze. Anda mungkin boleh pergi jalan menggoreng, tetapi ia tidak perlu. Baking itu akan membuat anda berasa lebih baik untuk menggilap seluruh kepala keropos koloid sendiri. Ini pasti berlaku.

gambar

Jonathan Boulton

Sekarang bahawa anda tahu bahawa snek veggie berbahaya ini ada, sudah tiba masanya untuk mendapatkan retak. Satu-satunya perkara yang boleh menjadikannya lebih baik ialah berpakaian ranch, kerana ladang juga retak. Sebelum anda membakar batch, anda mungkin mahu menjemput rakan-rakan. Tetapi mungkin tidak.

Dapatkan resipi.

Follow delish pada Instagram.

.