Funfetti Fried Oreos Lebih Baik Daripada Apa Yang Anda Akan Cari Di Pameran

Semua orang ingat masa pertama mereka. Anda berada di pameran itu, dan anda melewati satu tanda besar yang dilukis dengan tangan yang menjerit “FRIED OREOS.” Ia seperti tanda dari langit-dan seperti tanda-tanda dari alam semesta, anda tidak akan melihat kekayaan anda. Fried Oreos? awak fikir. Sekarang pameran itu sudah terlalu jauh.

Tetapi masih, entah bagaimana, rasa ingin tahu mendapat yang terbaik daripada anda. Lagipun, sandwic cookie coklat membuat semuanya lebih baik (ahem, ais krim, cheesecake mini, bahkan popcorn), dan anda perlu tertanya-tanya: Bagaimana keadaan mereka memakan Oreo, bagaimanapun?

Funfetti Fried Oreos

Jonathan Boulton

Ini obsesi pada gigitan pertama. Tiada siapa yang perlu faham. Anda hanya mahu makan Oreos goreng, sepanjang hari, hari cerah, tetapi sedihnya, anda hanya boleh mendapatkannya semasa tingkap yang ajaib, dua minggu ketika Pesta Negeri datang ke bandar.

Nah, tidak lagi. Maaf, Oreos arteri yang sangat goreng sangat mudah dibuat di rumah. Oreos ini mengambil perkara ke peringkat seterusnya, menggunakan campuran kek Funfetti untuk memberi mereka sedikit rasa kek hari jadi. Oh, dan bukannya debu gula tepung, resipi ini memerlukan glaze seperti ais krim. Dan beban banyak sekali taburan.

Funfetti Fried Oreos

Jonathan Boulton

Anda hanya menggoreng setiap sisi Oreo selama kira-kira 30 hingga 45 saat – hanya cukup untuk menghidupkan coklat keemasan cahaya-kemudian menariknya dari minyak untuk berehat di atas katil tuala kertas. Proses menggoreng bertukar Oreo itu sendiri lembut dan berkabut, mengubah kue sandwich klasik, kedai runcit ke dalam bantal, seperti sayang.

Funfetti Fried Oreos

Jonathan Boulton

Sebaik sahaja anda membuat kumpulan pertama anda, anda mungkin akan tergoda untuk berhenti kerja dan cat tangan anda sendiri “Fried Oreos” tanda, kemudian perjalanan dari adil ke adil, menjual barang-barang berlapis taburan anda. Kami tidak akan berdiri dengan cara anda.

Dapatkan resipi di sini.

PIN UNTUK LATER

Funfetti Fried Oreos Pinterest


Ikuti Delish di Instagram.

Loading...