Ini Adakah Rahsia Untuk Wings Renyah Di Rumah

Tiada apa-apa yang lebih buruk daripada penalaan ke dalam permainan Ahad dan membuka ketuhar untuk meraih makanan ringan permainan anda, hanya untuk mencari sayap yang basah. Saya masuk ke sayap memasak lambat tahun lepas, dan saya sentiasa selesai mereka di bawah broiler untuk merebak kerana tiada apa-apa yang saya ulangi-lebih mengecewakan (OK mungkin pasukan anda disembelih lebih teruk) daripada kulit sayap ayam goreng.

Inilah yang perlu anda ketahui apabila membuat sayap di rumah:

gambar

Ethan Calabrese

1. Dapatkan oven anda HOT!

Kick the temp ke 400 degrees F dan pastikan anda tidak meletakkan sayap di sana sehingga oven dipanaskan. Anda mahu meletupkan bayi-bayi ini untuk menarik kelembapan mereka dan mula membuat mereka rangup.

2. Letakkannya pada set rak dawai di atas lembaran penaik.

Anda tidak mahu sayap itu secara langsung di atas lembaran penaik kerana anda akan membatalkan lawatan ke bandar raya. Meletakkannya pada rak dawai membantu mengedarkan haba dan meletupkan bahagian bawah sayap.

gambar

Ethan Calabrese

3. Bakar mereka apabila mereka hampir kering.

Bertentangan dengan apa yang anda percayai, anda tidak mahu melipat sayap anda dengan minyak atau sos sebelum pergi ke dalam ketuhar. Tolak mereka dalam a kecil (seperti 1 sudu per sayap selusin) sedikit minyak hanya supaya mereka dilapisi ringan sebelum dibakar. Tarik sayap anda dengan sos pilihan anda sebaik sahaja ia sudah rangup.

Mendapatkan resipi di sini.

PIN UNTUK LATER

Bawang putih Parmesan Wings Pin

Ikuti Delish di Instagram.