Ini Adegan Cookie Dough untuk Crisp Buah Adalah Genius

Saya adalah kacang buah segar, dan jika anda tidak berada pada trend yang segar, saya bertekad untuk meyakinkan anda bahawa buah segar adalah pencuci mulut terbaik yang pernah ada. Ia hebat kerana beberapa sebab. Pertama: Mereka pada dasarnya adalah pencuci mulut termudah sepanjang masa. Kedua: Anda boleh menggunakan buah-buahan yang anda suka-dan campurkan dan padan untuk membuat kombo pembunuh. Ketiga: Anda boleh mengubah topping rempah tradisional oat.

gambar

Chelsea Lupkin

Di sini, kami pergi penyangak super dengan topeng renyah kue menggunakan adunan yang dibeli (bonus). Kami menjadikannya snickerdoodle dengan menambah kayu manis dan bercampur dengan tangan anda. Anda menumpahkan campuran kue di atas dan bakar yang segar seperti yang biasanya anda lakukan; sehingga buah mengeluarkan jusnya dan mendapat baik dan bergelembung dan keranjang kue bakes dengan baik. Buah-buahan yang hangat akan memastikan adunan tidak dapat dibakar; ia tetap konsisten sempurna.

gambar

Chelsea Lupkin

Buat ini pencuci mulut anda musim panas. Saya pergi dengan pic dan blueberries, tetapi anda boleh menggunakan apa sahaja kehendak hatimu: strawberi, beri hitam, nektar.

gambar

Chelsea Lupkin

Mendapatkan resipi di sini.

PIN UNTUK LATER

Snickerdoodle Crisp


Ikuti Delish di Instagram.

Loading...