Ini El Diablo Shots secara harfiah menyala malam

Apabila membangunkan tembakan untuk memberi penghormatan kepada perdana Skuad Bunuh diri, satu minuman adalah tambahan yang paling jelas-dan membuktikan yang paling menakutkan untuk dibuat. Sekiranya kita memberi penghormatan kepada El Diablo yang menembak api, minuman itu perlu dinyalakan. Terang terang.

Bacardi 151, yang juga muncul dalam Bourne Forget-Your-Identity Shots kami, adalah rahsia penampilan api ini. Rum itu begitu kuat-75 peratus alkohol, berbanding dengan 30-40 peratus tipikal dalam minuman keras yang diluluskan oleh Jack Sparrow-bahawa ia akan mudah menangkap api. Botol mempunyai amaran pada labelnya-dan seorang penangkap logam khas untuk menyimpan rum di dalamnya daripada menyala.

El Diablo Shots

Chelsea Lupkin

Namun, selepas melihat bartender tembakan cahaya terbakar, kita terpaksa mencuba untuk diri kita sendiri-dan lihat jika kita dapat menangkap satu tembakan yang benar-benar rasanya baik, walaupun terdapat rasa seperti petrol 151. Untuk sains, betul?

Hanya bergurau. Ia adalah kebodohan yang murni, didorong oleh pyromaniacs dalaman kita. Kami bercampur jus epal dengan wiski Fireball, jadi combo kayu manis-apel akan mengalahkan 151 (atau sekurang-kurangnya, memberikannya selepas tusukan yang menyenangkan), kemudian mendahului dengan rum. Rum itu segera terbakar, menghasilkan cahaya yang memukau. Terlalu mesra.

El Diablo
Warner Bros./Giphy

Kami mengikuti beberapa keperluan keselamatan kebakaran – tidak memakai pakaian longgar, mengelakkan sebarang tumpahan, mencuci tangan sebelum menyalakan tembakan dan menggunakan lilin yang lebih ringan, supaya kami dapat mengekalkan jarak yang selamat dari api itu sendiri-tetapi kemudian, mempelajari satu perkara hampir serta-merta: Kaca pukulan tebal (terbuat dari kaca, tidak plastik, tentu saja) adalah penting. Kami agak nipis, dan selepas dua minit menyalakan-boleh dikatakan cara yang lebih lama daripada sesiapa yang sepatutnya menyimpan tembakan-kelebihan mula berubah menjadi coklat dan hancur. Yikes.

Margot Robbie
Warner Bros./Giphy

Jika anda mencuba ini, berbuat demikian dengan risiko anda sendiri. Api sebenarnya tidak menambah apa-apa untuk rasa, melampau membakar beberapa alkohol, jadi ia sedikit halus. Anda boleh mendapatkan kesan yang sama dengan hanya menggunakan kurang Bacardi 151, atau menyerap dalam rum gelap yang kurang sengit (mind-blowing, right?). Berhati-hati meniup tembakan sebelum meminumnya juga. Jika anda mengisi terlalu dekat dengan bahagian atas, apabila anda meniup nyalaan sebelum mengambil pukulan, risiko anda memercikkan minuman keras, mencipta bahaya kebakaran. (Gizmodo mempunyai panduan yang sangat baik untuk menetapkan minuman yang terbakar, jika anda mahukan maklumat lanjut mengenai perkara ini.)

Dapatkan resipi di sini.

PIN UNTUK LATER

El Diablo Shots Pinterest

Ikut Delish pada Instagram.

Loading...