Inilah Cara Penggunaan Pot Segera Anda Untuk Masak Ayam Secara Seluruh Dalam 25 Minit

Mendapatkan resipi di sini.

Ia seperti semua orang mendapat satu Pot Segera untuk Krismas. Dunia secara rasmi taksub. Dan untuk alasan yang baik. Dari segi apa yang hendak dimasak di dalamnya, kemungkinannya adalah tidak berkesudahan. Seperti anda memasak CHICKEN SELESAI dalam masa kurang daripada setengah jam. Itu boleh tidak pernah berlaku dalam ketuhar. Inilah caranya:

BUY NOW: Instant Pot, $ 119.95, amazon.com.

Segera Pot Fall-Off-The-Bone Chicken

Alexa Payesko


 1. Hidupkan Pot Segera anda untuk menetapkan “sebut”. Pot Instan akan bip dan berkata “Panas” apabila ia siap. Apabila ia berlaku, tambah minyak kemudian ayam ayam di kedua-dua belah pihak. JANGAN MENGUBAH LIDAK PADA POT INSTANT, PERNAH, APA DALAM SAUTE MODE – PERNAH! (Pendedahan penuh: Melontar ayam jantan yang canggung. Gunakan tongkat terbesar yang anda miliki dan jangan berputus asa.)
 2. Matikan Pot Instan dan ubah tetapan ke “tekanan memasak.” Tetapkan pemasa kepada 25 minit. Kunci tudung ke tempat dan tetapkan injap ke “kedap.”
 3. Benarkan periuk instan untuk merosot secara semulajadi kemudian tutup dan ambil ayam. Jika anda tidak mahu menunggu, berhati-hati dan bertindak dengan cepat menggunakan tuala dapur. Wap panas boleh menakutkan!

  Segera Pot Fall-Off-The-Bone Chicken

  Alexa Payesko


  PIN IT UNTUK SELURUH DUNIA:

  gambar

  Muat turun Delish aplikasi hari ini.

  Ikut Delish pada Instagram.

  Loading...