Jangan Biarkan Pas Musim Panas Tanpa Membuat Ini Poppers Jagung Jalapeño

Anda mungkin berfikir bahawa anda sudah menghidupkannya pada jagung, tetapi percayakan saya, anda tidak mempunyai. Saya rasa anda-keletihan cobb adalah nyata. Apabila saya mula-mula melihat kernel musim panas di kedai, saya makan jagung pada cobb hampir setiap malam. Untuk menggabungkan perkara-perkara, saya membuat fritters ini dan semua permasalahan saya telah dipecahkan.

Jalapeno Corn Poppers Beauty

Jonathan Boulton

Untuk resipi ini, saya menyalurkan kasih sayang saya kepada poppers jalapeño dan keju krim yang dilipat, cheddar dan jalapeños dicincang halus ke dalam campuran fritter. Secara peribadi, saya fikir ia lebih mudah daripada mengosongkan, pemadat, roti dan menggoreng lada. Dan jagung manis, terutama semasa musim puncak, banyak meningkatkan kombinasi rasa pedas.

Jalapeno Corn Poppers Close Up

Jonathan Boulton

Saya suka goreng jagung saya kurang hush puppy-seperti dan lebih seperti patties jadi saya pergi mudah pada cornmeal (tidak roti di sini) dan pan goreng kek kecil. Biji-bijian tetap baik dan senang seperti itu, dan bahagian luar berkembang menjadi kerak yang disengat. Ia tidak mengambil masa yang lama untuk mendapatkan buah goreng coklat dan cantik keemasan: hanya beberapa minit di setiap sisi. Selepas kuali, semua yang mereka perlukan adalah krim masam dan perasan limau.

Mendapatkan resipi di sini.

PIN UNTUK LATER

Jalapeno Corn Poppers Pinterest


Ikuti Delish di Instagram.

Loading...