Jatuh Kembali Ke Makanan Keselesaan

 <p>Untuk versi chowder jagung klasik yang lebih ringkas, mulakan dengan jagung krim ternakan dan hiaskan dengan kepingan salmon lembut.</p> <p></p> <p><b>Resipi:</b> <b>Salmon dan Creamed Corn Chowder</b></p> <p>“title =” Salmon dan Creamed Corn Chowder ”</p> <p>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f64555ab33c_-_salmon-creamed-corn-chowder-recipe-opr0112-xl.jpg?crop=1xw : 0.5xh; center, top & resize = 480: * ”</p> <p>/></p> <div class= Ngoc Minh Ngo

Bersama-sama dengan kembalinya cuaca yang lebih sejuk datanglah kesenangan kegemaran makanan yang hangat. Sup, pasta, daging, dan kelebihan yang dipanggang sempurna untuk mengatasi keinginan musim luruh. Dengan resipi mudah ini, anda akan mempunyai hidangan yang selesa dalam masa yang singkat!

Mencari lebih banyak makanan keselesaan? Cuba resipi terapi makanan ini atau klasik makanan keselesaan yang popular ini.

 <p>Untuk versi chowder jagung klasik yang lebih ringkas, mulakan dengan jagung krim ternakan dan hiaskan dengan kepingan salmon lembut.</p> <p></p> <p><b>Resipi:</b> <b>Salmon dan Creamed Corn Chowder</b></p> <p>“title =” Salmon dan Creamed Corn Chowder ”<br/> src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f64555ab33c_-_salmon-creamed-corn-chowder-recipe-opr0112-xl.jpg?crop=1xw : 1.0xh; center, top & resize = 480: * ”<br/> /> </picture> <p></span></p> <div class= Ngoc Minh Ngo

Salmon dan Creamed Corn Chowder

Untuk versi chowder jagung klasik yang lebih ringkas, mulakan dengan jagung krim ternakan dan hiaskan dengan kepingan salmon lembut.

Resipi: Salmon dan Creamed Corn Chowder