Jika Anda Seperti Bacon Dalam Pasta, Tunggu Sehingga Anda Mencuba Ini

Setahun yang lalu, jika seseorang telah bertanya kepada saya jika meletakkan pepperoni dalam pasta akan menjadi idea yang baik, saya mungkin akan berkata “Nah, kenapa tidak bacon atau prosciutto?” Bukti apa yang tinggal di dunia makanan akan lakukan kepada anda: Apabila saya mendengar Olive Garden kini menawarkan alfredo pepperoni, respons saya adalah, “OMG yang cemerlang.”

Pepperoni Fettucine

Chelsea Lupkin

Saya masih belum mencuba alfredo peppermint dari OG, tetapi saya telah mendengar bahawa ia adalah item menu yang sangat popular. Dan bagaimana mungkin ia tidak? Orang yang terobsesi dengan alfredo (Ayam Alfredo Roll-Up ini mempunyai 37 juta penonton!) Dan pizza pepperoni, jadi dengan pasta ini anda dengan jelas mempunyai win-win.

gambar

Chelsea Lupkin

Dua petua yang akan membawa pastoni pepperoni anda ke peringkat seterusnya: Beli pepperoni yang layak, iaitu kepala ke kaunter deli di supermarket anda (saya tahu, mewah) untuk melihat apa yang mereka jualan. Seterusnya, anda ingin memasak pepperoni dalam kuali sebelum anda melemparkannya dalam pasta, yang akan menaikkannya dari apa yang dirasakan seperti anda makan salami dalam salad pasta. Sekarang anda sudah bersedia untuk meletakkan beberapa pepp dalam … pasta anda.

gambar

Chelsea Lupkin

Mendapatkan resipi di sini.

PIN UNTUK LATER

gambar

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...