Katakanlah Bye Untuk Karbohidrat Dengan Ini Anjing Panas Tidak-Bun

Mendapatkan resipi di sini.

PERLU A GRILL PAN ?: Lodge Cast-Iron Grill Pan, $ 56; amazon.com.

Apabila anda memikirkannya, ia sangat kejam kerana alasan cuaca, musim barbeku dan musim bikini berlaku pada masa yang sama. Terima kasih ibu! Anda tahu apa yang saya sayangi? Untuk pergi ke barbeku dalam sweater dan seluar jeans baggie dan tumpukan plat saya tinggi dengan anjing panas dan salad kentang dan semua makanan menakjubkan yang lain bahawa perhimpunan luar terkenal untuk.

gambar

Joe Spit

Malangnya, ini tidak akan berlaku, jadi saya fikir kadangkala saya perlu mengendalikan sekatan. Di sini di Delish, kita mempunyai semacam pemikat karbohidrat. Kami telah menggantikan roti dengan cip jeruk, tomato, dan cincin nenas kegemaran saya. Saya boleh memberitahu anda untuk fakta, bahawa BANYAK seorang kekasih roti seperti diri saya telah dimenangi oleh hacks karbohidrat mudah ini.

gambar

Joe Spit

Bulan lalu, saya menikam anjing panas dan anjing Pickle dilahirkan. Kami mengasihi mereka, tetapi jelas anda harus menjadi pemetik acar untuk menikmatinya, dan saya tidak tahu semua orang. (Saya tidak tahu siapa awak, tetapi saya mendengar anda di luar sana di suatu tempat.) Jadi saya fikir saya akan cuba pendekatan kurang polarisasi.

gambar

Joe Spit

Kue balut anjing panas! Lettuce adalah sejenis pengganti roti OG, dan ia hanya berlaku bahawa daun romaine renyah yang bagus adalah seperti, bentuk yang tepat dari bun anjing panas. Pergi angka! Mungkin sifat ibu memang mencintai kita.

PIN IT UNTUK SELURUH DUNIA:

gambar

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...