Kenapa Anda Perlu Menambah Butter Peanut Untuk Burger Anda

Pada pandangan pertama, burger ini mungkin kelihatan normal: jeruk, daging babi, daging lembu patty. Tetapi ada ramuan rahsia di sana yang membawanya ke tahap seterusnya … mentega kacang! Jika anda mendengarnya dan anda suka, “Whattt ?! PB pada burger? Kedengarannya menjijikkan” anda begitu, SO salah. Burger ini pada dasarnya mengubah hidup saya beberapa minggu yang lalu.

gambar

Ben Bach

Kombo adalah apa yang membuatkannya. Ini ancaman triple – bacon yang renyah, acar dill renyah, dan mentega kacang krim. Bercakap tentang trio syurga tekstur. Dan ini bukan hanya jenis mentega kacang. The burger joint di belakang binatang ini, Killer Burger, membuat sentuhan yang enak pada penyebaran zaman kanak-kanak yang berpasangan sempurna dengan daging. Maklum, kan? Rasa mentega dan asin mentega kacang hanya meningkatkan daging daging lembu – dan mengambil tempat keju. Akar dan bacon adalah sidekick yang diperlukan untuk memotong PB berkrim.

gambar

Secara keseluruhannya, burger ini adalah pengalaman yang gila. Bukan hanya juicy tetapi juga penuh dengan umami, rasa kelima yang gurih yang terselip di lidah anda, meninggalkan anda mahu lebih lagi daripada apa sahaja yang anda alami. Selepas saya mengambil gigitan pertama saya masih agak ragu-ragu, tetapi sebelum saya tahu ia saya terus lari memakan benda sial.

gambar

Dapatkan bacon PB bacon anda di lokasi Killer Burger di Oregon dan Washington.

PIN IT UNTUK SELURUH DUNIA:

gambar

Ikuti Delish di Instagram.

Muat turun aplikasi Delish.