Kenapa Anda Perlu Spatula Offset Segera

Saya tidak fikir ia adalah satu rahsia besar bahawa spatula adalah alat dapur yang paling menakjubkan di sekeliling tetapi ada satu spatula khususnya yang patut lebih banyak perhatian. Offset itu.

BELI SEKARANG Ateco 1385 Offset Spatula, $ 4.50, amazon

Bekerja di dapur, saya menggunakan bahagian alat saya yang adil tetapi saya secara konsisten menjangkau spatula offset saya yang paling banyak. Saya rasa seperti itu tendangan sisi kecil saya yang berguna. Lelaki tangan kanan saya. Gadis gembira saya. Ia boleh melakukan semuanya.

Kami sudah tahu bahawa ia adalah baik untuk membekalkan kek, itu diberikan, dan ia benar-benar membantu untuk mendapatkan minuman keras seperti pada Tres Leches Cake kami. Saya benar-benar percaya, penggunaannya adalah tidak berkesudahan. Saya menggunakannya untuk membantu makanan gaya, menggulung asparagus di sekeliling gril, menguji derma kentang dan sayur-sayuran lain semasa memanggang beberapa untuk makan tengahari, dan membantu saya menandakan garisan lurus sebelum memotong ke brownies yang indah.

Satu offset adalah satu-satunya alat yang saya perlukan untuk mencapai kejatuhan sempurna ganache pada Cake Chocolate Flourless kami. Saya juga memilih mengimbangi pisau untuk membantu melepaskan sisi kek atau kek keju sebelum mengeluarkannya dari kuali kerana saya mendapat sudut yang lebih baik dan ia tidak mengalami kerosakan. Saya mengakui bahawa saya juga menggunakannya untuk membantu mendapatkan sesuatu yang terperangkap dari longkang sekali (jangan cuba ini di rumah, anak-anak). Saya boleh rave tentang spatula offset untuk hari, tetapi sebaliknya saya akan meninggalkan anda dengan yang biasanya melepak di poket apron saya.

Ikuti Delish di Instagram.