Kue Lendir Berjiwa Double Bercakap Bercakap kepada Setiap ’90s Kid’s Soul

Apabila Nickelodeon mengumumkan ia akan membangkitkan semula Double Dare– permainan 90-an yang memperlihatkan dua keluarga terhadap satu sama lain, dalam ujian pengetahuan trivia dan keupayaan untuk mencari bendera oren di tengah-tengah galon lendir neon-hijau-Internet meletup. Ia segera menjadi topik yang menggembirakan di Facebook, walaupun pertunjukan itu sendiri akan datang kembali untuk satu malam, dan satu malam sahaja: Jumaat, 22 Julai.

Pertunjukan itu kembali untuk merayakan ulang tahun ke-30nya, membawa kembali tuan rumah Marc Summers, dan melepaskan malam kedua San Diego Comic-Con dengan cara yang paling nostalgia (dan penuh lendir). Walaupun pertunjukan itu sendiri adalah kemunculan keseluruhan, cara penyiarannya sepenuhnya 2016: Daripada menyiarkan di TV, anda boleh menangkapnya secara langsung di laman Facebook The Splat. Aliran bermula pada pukul 9:30 pagi. PST, yang bermaksud menala sedikit kemudian (12:30 pagi) untuk anda Coasters Timur.

Bagi kita yang impiannya bersaing telah musnah, jangan risau: Masih ada cara untuk mendapatkan Gak anda. Dalam penghormatan kepada pertunjukan ikonik, kami membuat kek Lada hijau. Ia riff pada Kek Birthday Cake Hijau Lime klasik yang dipaparkan di dalamnya Majalah Nickelodeon (hit lain yang kita mahu lihat dibangkitkan).

Nick Slime Cake

Jonathan Boulton

Kue ini paling baik dilayan dengan telanjang, membiarkan tetamu kehormatan anda mendapat kerja yang didambakan untuk “memotong” kek dengan topping puding vanila. Kami mendapati bahawa menggunakan campuran hijau hijau dan neon pewarna makanan biasa mendapat tempat yang paling, ’90s Nickelodeon lendir, tetapi dalam secubit, menggunakan 18-20 titis sama ada warna akan dilakukan. Selain itu, orang ramai akan bersenang-senang membuat kekacauan untuk menjaga sama ada warna itu adalah perlawanan Pantone yang sempurna.

Double Dare cake

Jonathan Boulton

Seperti yang mungkin anda perhatikan, kami tidak dapat menahan menyembunyikan bendera oren dalam kek, dalam muktamad muktamad untuk persembahan. Lagipun, apa Double Dare tanpa mendapat kotor tangan anda? Jika anda membuat keputusan untuk melakukan perkara yang sama, buka pencuci mulut anda menjadi kek menghancurkan, jangan membakar bendera itu ke dalam kek; hanya tahan di antara kedua-dua lapisan, membekalkan frosting buttercream memegangnya di tempat.

Double Dare cake

Jonathan Boulton

Selain itu, jika anda ingin tahu di mana kami mendapat bendera kami, kami pergi semua DIY, dan hanya memotong segitiga dari kain taplak vinil. Lebih mudah.

Apa yang anda tunggu ?! Ini adalah satu cabaran fizikal yang tidak boleh ditolak – walaupun anda tidak memenangi papan kekunci Yamaha atau perjalanan ke Orlando, FL.

Dapatkan resipi di sini.

Pin ia untuk kemudian:

gambar

Ikut Delish pada Instagram.

Loading...