Lego Brownies Make It Okay To Play With Your Food

Mendapatkan resipi di sini.

BELI BANYAK BAKING SQUARE: Calaphon Nonstick Square Cake Pan, $ 11; amazon.com

Ingat ketika anda seorang kanak-kanak merosot di atas meja makan malam, smooshing kentang anda dan wortel zigzagging melintasi pinggan manakala empat set mata menyala pada anda. “Jangan bermain dengan makanan kamu,” kata ibu bapa kamu. Sekarang bahawa anda lebih tua, anda tahu Mom dan Ayah betul. Bermain dengan makanan anda boleh menjadi kasar. Walau bagaimanapun, ia juga boleh menjadi sangat menyeronokkan. Dan apabila ia datang kepada Lego Brownies ini, ia 100% boleh diterima.

Lego Brownies

Jonathan Boulton

Ini secara teknikal adalah resipi kanak-kanak. Ia mudah (dan selamat) bagi mereka untuk membakar dan menghiasi dengan beberapa panduan dewasa. Tetapi kebenaran diberitahu, kami suka membuat mereka juga. Anda tidak boleh membantu tetapi menyanyi Semuanya Hebat sambil mengaduk adunan brownies dan mereka bentuk blok yang boleh dimakan anda.

Lego Brownies

Jonathan Boulton

Jangan risau jika anda dan penolong kecil anda tidak suka bakteria. Anda tidak memerlukan apa-apa kemahiran pastri jika anda menggunakan campuran coklat, yang anda patut! Sebaik sahaja brownies dibakar dan disejukkan, potong mereka ke dalam segi empat dan segi empat tepat dan ais dengan semua frosting berwarna! Biru, merah, kuning dan hijau adalah warna-warna Lego klasik dalam buku kami, tetapi pewarna icing apa sahaja warna yang anda suka … selagi anda mempunyai beberapa M & Ms mini yang sesuai di atas.

PIN IT UNTUK SELURUH DUNIA:

gambar

Muat turun Delishaplikasi hari ini.

Ikut Delish padaInstagram.

Loading...