Margaritas Fireball Akan Membuat Anda Memikirkan semula Minuman Pergi-ke Pantai Anda

Apabila seseorang mula bertanya sama ada kami boleh meletakkan Fireball dalam margarita, reaksi segera kami ialah, “Kenapa?” Diikuti oleh, “… tidak?” Wiski-dan dalam kes ini, pelbagai jenis kayu manis-bukanlah biasa anda mesti, tetapi hidup terlalu singkat untuk tidak mencuba sesuatu yang baru. Lagipun, bagaimanakah Michael Jordan tahu bahawa dia boleh menahan dirinya sendiri terhadap kepompong comedy Bugs Bunny melainkan dia bersetuju untuk filem Space Jam? Bagaimana Channing Tatum sedar dia suka Cheetos pada PB & J kecuali dia pergi semua Faktor ketakutan di dapur pada suatu malam?

Bola api Margarita Double

Jonathan Boulton

Kami terpaksa mencari-dan kami sangat gembira kami lakukan. Cabaran terbesar adalah mencari tahu apa yang dipasangkan dengan Fireball untuk melengkapkan rempahnya. Jeruk atau mangga akan menjadi hebat, tetapi akhirnya kami menetas di strawberi.

Wiski ini membantu mempermanis buah beri (dan begitu juga sedikit gula), dan sebaliknya, buah beri menyimpan alkohol daripada mengatasi sisa minuman tersebut. Seperti yang lazat seperti Fireball, ia seperti kekecewaan apabila anda membuat usaha untuk mencampur koktail, hanya untuk menghirup dan menyedari, “baik, ini rasa … seperti Fireball, dan Fireball sahaja.” Tuangkan sihat jus limau dan tequila juga memastikan anda mendapat rasa marg klasik itu.

Bola api Margarita Garnished With Lime

Jonathan Boulton

Jangan lupa rim garam, dan simpan pada cermin bersaiz XXL-selepas menghirup, cawan kecil (atau bahkan bersaiz biasa) tidak akan memotongnya.

Dapatkan resipi.

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...