Monster Yoo-Hoo Mudslide ini merangsang Rawatan Kanak-kanak Kegemaran anda

Hanya kerana anda membesar tidak bermakna anda telah melebih-lebihkan Yoo-Hoo-sekurang-kurangnya bukannya penjelmaan ini. Minuman cokelat seperti nostalgia botol; sangat menyebutkan ia membawa semua jenis kenangan untuk orang, sama ada makan Philly Cheesesteaks dengan ibu bapa mereka atau hari musim panas bermain tag membekukan dengan rakan-rakan. (Ah, hari-hari yang baik, kan?) Semua orang yang kami tunjuk pendapat sepatutnya mengingatinya dengan mesra, walaupun jika kita menerangkan lagi-kita menyedari ia membingungkan, tidak cukup susu, tidak konsisten air.

Yoo Hoo Milkshake Beauty 1

Chelsea Lupkin

Itulah bahagian yang menarik: Semua orang teringat dengan mesra-yang “ed” menjadi penting. Pada satu ketika, seperti scrunchies dan choker necklaces, kami memberikannya. Dan, sekarang scrunchies dan chokers membuat kemunculan semula (sekurang-kurangnya di antara 90-an kanak-kanak dan penganut Pakaian Amerika), kami memutuskan bahawa ia adalah masa yang tepat untuk minum untuk merangkak semula-walaupun dalam bentuk yang baru.

Rasa susu susu Yoo-Hoo menjadikannya asas yang sempurna untuk riff pada milkshake lumpur, menggunakan minuman sebagai pengganti ais, yang boleh mengalirkan koktel ke bawah. Kerana Yoo-Hoo adalah konsistensi yang mengasyikkan melekit, ia tidak akan keluar dari acuan kiub ais apabila acuan dipintal, seperti kiub ais biasa. Ia hanya akan flex dengan dulang. Walau bagaimanapun, jika anda meluncurkan pisau mentega di antara kiub ais Yoo-Hoo dan dulang, ia akan mudah keluar.

Kami menambah dua sudu es krim, hanya untuk membuat konsistensi creamier, tetapi anda hanya dapat membuat dua dulang ais ais Yoo-Hoo dan menghilangkan tenusu sepenuhnya.

Yoo Hoo Milkshake Close Up

Chelsea Lupkin

Memandangkan kami sedang menyusun semula resipi ini hari ini, kami terpaksa memberi kelegaan kepada minuman keras yang paling terkenal hari ini-minuman beralkohol yang menelan graviti, lebih banyak kalori-daripada-a-Cheesecake-Kilang yang terkenal di Australia, London dan New York City. Roti bersalut Nutella di atas kaca, sesetengah keropok Teddy Grahams, sebuah menara krim disebat, donat mini dan sirap coklat mengambil minuman ini secara keseluruhannya, secara ridiculously, hampir tidak dapat diabaikan kerana anda layak mendapat yang terbaik.

Dapatkan resipi di sini.

PIN UNTUK LATER

Yoo Hoo Mudslide Milkshake Pinterest


Ikuti Delish di Instagram.

Loading...