Pencinta BLT, Salad Pasta Ini Adalah Parti Musim Panas Anda Perlu

Jika anda menyukai BLT yang lazat, anda tahu bahawa musim panas adalah masa terbaik untuk makan satu, apabila tomato masak untuk pickin ‘. Tetapi anda tidak boleh hidup dari sandwic sahaja, jadi kami memutuskan untuk menjadikan BLT menjadi salad pasta kerana pada musim panas anda boleh tidak pernah mempunyai idea yang mencukupi bagi pihak untuk mengiringi apa yang panas dari panggangan. 

Lapisan ini mengambil BLT bukan sahaja terasa luar biasa, tetapi ia juga MENYENANGKAN! Anda mengepam pasta tie-bow ingredients, bacon, salad, dan tomato-bukannya melemparkan mereka semua bersama-sama jadi ia merupakan tontonan yang indah. Kami menggunakan hidangan kecil untuk lapisan, tetapi jika anda tidak mempunyai satu, anda boleh melemparkan semua ini bersama-sama dalam mangkuk. 

Dressing ini adalah ladang yang mudah dari awal dengan menggunakan krim masam sebagai asas, tetapi anda boleh menukarnya dengan benar untuk berpakaian ranch. Percayalah: Apabila semua ramuan ini datang bersama-sama, anda tidak akan risau tentang apa yang berpakaian mereka.

Dapatkan resipi.

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...