Pickle Sub Sandwich Are The Snack Rendah Carb Mimpi Kami

Mendapatkan resipi di sini.

MENDAPATKAN LEBIH BAIK: Masakan Chef Cuisinart Classic Chef, $ 15; amazon.com.

Awak dengar tak? Kami. Cinta. Pickles. Dalam roti kami! Dalam salad pasta kami! Dalam keju panggang kami! Sekiranya anda baru di tempat kejadian Delish, ketahui ini: Kami mempunyai obsesi jeruk yang tidak akan berhenti. Jangan tanya kenapa, semoga mempercayai pahlawan kita yang susah payah. Setelah berfikir sebagai satu sisi, kecenderungan, a (gasp!) GARNISH, kami telah membuat orang-orang ini acara utama.

gambar

Jon Boulton

Salah satu cara kegemaran kami untuk menggunakan jeruk adalah sebagai pengganti roti. Dalam resipi seperti slider, dan sandwic salad tuna, acle-as-bread berfungsi kerana kita memasangkannya dengan makanan yang sudah termasuk jeruk. Subsidi acar ini tidak berbeza, dan mereka bekerja sama seperti yang lain. Secara serius, kehidupan tanpa karbohidrat mungkin tidak mungkin, tetapi “menyembunyikan” roti setiap kali dalam sekejap mudah dengan ini.

gambar

Jon Boulton

Rahsia untuk membuat makanan mudah ini (tidak licin, kekacauan slaid!) Adalah mengosongkan jeruk apabila mereka dibelah dua. Ini menjadikan mereka lebih mudah dan menyingkirkan sebahagian kecil daripada jeruk itu. Yay, tekstur! Boo, benih!

gambar

Jon Boulton

Jadi ya, kita tidak akan menolaknya. Kami jeruk gila. Saya katakan, beri peluang! Anda mungkin menjadi jeruk juga gila.

PIN IT UNTUK SELURUH DUNIA:

gambar

Ikuti Delish di Instagram.