Resipi Kek Gourmet: 6 Makanan Pencuci Mulut Mudah dan Mudah

Mini Dark Chocolate Bundts dengan Crème Anglaise

gambar

Anna Williams

Pada bila-bila masa adalah masa yang baik untuk menikmati kek coklat Bundt yang kaya dengan coklat frosting putih. Kek kecil ini dikembangkan oleh Brooklyn, NY, kedai roti dan kafe kecil yang dipanggang Baked.

Apple Polenta Cake dengan Minyak Walnut

gambar

Tidak ada sarapan pagi musim luruh yang lebih baik – atau pencuci mulut – daripada kek epal ini, yang dibikin dengan buah-buahan kering, madu, semangat jeruk, dan minyak masak walnut.

Kek Chocolate Tiga Layer dengan Pengisian Blackout

gambar

Jens Mortensen

Antara frosting, pengisian, dan kek, tidak kurang daripada tiga jenis coklat membuat tanda mereka dalam pencuci mulut yang mengagumkan ini. Naomi Josepher dan Jon Payson, pemilik bersama Brooklyn, NY, cafe pencuci mulut Bilik Chocolate, berkhidmat kek ini dengan segelas Bonny Doon Framboise, minuman keras yang diperbuat daripada raspberi.

Kek Pound Beras Jeruk dengan Panggang Berry Segar

gambar

Mikkel Vang

Kaya, mentega, dan mencium dengan minuman keras oren, kek pon ini akan membawa pengsan manis. Anda juga boleh membuatnya sehingga 2 minggu lebih awal, jika dibungkus plastik, dimeteraikan dalam beg beku dan dibekukan. Cairkan saja hari sebelum berkhidmat. Sekiranya anda tidak dapat mencari beri segar berkualiti tinggi untuk kompos, anda boleh menggantikan strawberi beku, dicairkan, raspberi, dan blueberries.

Cheesecake Lemon Curd

gambar

Maria Robledo

Cheesecake ini cukup besar untuk majlis rasmi, namun sama sesuai untuk teh petang yang santai.

Yogurt “Cheesecake” dengan Strawberi dan Sirap Nanas

<p>Resipi Cheesecake Yogurt dengan Strawberi dan Sirap Nanas, seperti yang dilihat dalam edisi Jun 2005 ‘O, The Oprah Magazine.’</p><p><b>Resipi: </b><b>Yogurt “Cheesecake” dengan Strawberi dan Sirap Nanas</b></p><p>“title =” Yogurt “Cheesecake” dengan Strawberi dan Sirap Nanas ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f6409a557ef_-_yogurt-cheesecake-strawberries-pineapple-syrup-xl.jpg?crop=1xw:1.0 xh; center, top & resize = 480: * ”<br/>/></picture></div></div><div class= Anna Williams

Baiklah, jadi ia bukanlah kek keju. Tetapi kontras rasa, warna, dan tekstur yang mengejutkan menipu anda memikirkan anda memakan sebilangan kek keju yang kaya. Dan terima kasih kepada yogurt – anda boleh menggunakan lemak biasa atau rendah – pencuci mulut ini kaya, berkrim, dan sihat.