Rihanna Vs. John Legend: Siapa Mac & Keju Lebih Baik?

Tidak, ini bukan snackdown mac & keju pertama kami. Walaupun Martha Stewart vs. Kris Jenner adalah epik di luar ukuran, pertempuran tidak akan benar-benar berakhir. Terdapat terlalu banyak mac terkenal di alam semesta untuk mengabaikan.

Seperti John Legend dan Rihanna. Apabila kami dapati kedua-dua bintang itu mempunyai resipi, kami perlu mencuba mereka, mendedahkan mereka terhadap satu sama lain, ASAP.

RECIPE RIHANNA

Jangan panggil ia “makaroni & keju.” Bukan sahaja kerana ia hampir tidak dapat dikenali dalam rasa seperti itu, tetapi kerana Bad Girl Riri menyebutnya “Mac A Rih’s.” Ia adalah salah satu pasta yang paling aneh yang pernah kita buat.

Terutama kerana mustard kuning dan sos tomato – terdapat satu cawan 1/4 setiap satu. Ini mungkin tidak kelihatan seperti banyak pada Heinz fiends yang memasak tomato pada benda seperti telur hancur, tapi percayalah, itu. Selera kedua-duanya sangat menonjol.

Tidak juga sos. Selepas Rihanna memasak pasta, ia meninggalkan sedikit air di dalam periuk, kemudian membuang segalanya, bawang merah, lada merah, bawang merah, sos lada pedas Jamaica, saus tomat (��), mustard (��), dan tan tan Colby jack keju – dan membolehkan segala-galanya meleleh dan menghimpun bersama. Sekiranya campuran itu terlalu tebal, ia kemungkinan akan mempertimbangkan keju hampir 2 pound, katanya untuk menambah lebih banyak air. Bukan pasta, hanya air biasa.

RECIPE JOHN

Seperti Rihanna, John juga melompat membuat sos, tetapi tidak seperti dia, semuanya datang bersama sambil membakar. Sebaik sahaja makaroni dimasak dan dilemparkan dengan mentega, ia menjadi berlapis menjadi hidangan pembakar 9 “-x-13 dengan cheddar dan jack Monterey. Kemudian, campuran 2 kaleng susu, telur, susu skim 1/3 cawan (MENGAPA, JOHN ?!), garam berpengalaman, dan serbuk bawang putih akan dicurahkan dan semuanya bakar 35 minit.

Apabila kami membuka oven di tengah-tengah melalui baking resipi ini, keju cair itu menggelegak hebat. Malangnya, kegembiraan berakhir di sana. Sesetengah mi benar-benar telanjang, terima kasih kepada lapisan dan secara keseluruhannya agak hambar. (Kebanyakan penguji rasa membandingkannya dengan makanan kafeteria.)

THE VERDICT

Rihanna menang! Apabila kedua-dua hidangan kurang mendebarkan, anda mengundi untuk rasa yang lebih. Dan walaupun penggunaan perut yang sangat kontroversial, semua orang merasakan cinta yang lebih banyak masuk ke dalam Rihanna.

gambar
Con Poulos

PRE-ORDER NOW Delish Cookbook, $ 30, indigo.ca

Loading...